Obnovit stránku

Diskuze k HUAWEI Mate 20 Pro černá

Na této stránce najdete dotazy týkající se HUAWEI Mate 20 Pro černá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu HUAWEI Mate 20 Pro černá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k HUAWEI Mate 20 Pro černá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
HUAWEI Mate 20 Pro černá - Mobilní telefon
HUAWEI Mate 20 Pro černá
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 42 Recenze 26
Chci se zeptat jestli má tento mobil displej AMOLED nebo P-OLED, podle popisku AMOLED, ale v parametrech je P-OLED, děkuji za odpověď.
Dobrý den, kdy budete mít telefon vystaven k prohlédnutí na showroomech?
Dobry den. Mam u vas rezervovany na priodejne Huawei Mate 20 Pro Byl by mi nekdo z technickeho oddeleni nebo personalu schopen sdelit, jak je momentalni situace ohledne problemu "zelenani displeju" vice napriklad zde: Odkaz do neznáma Zda je v pristorki pouzit Bezproblemovy panel od vyrobce BOE ci ten od LG ktere tuto zavadu ma. Co vim reklaace byvaji bezproblemu, stejne tak je mozne pouzit zakonnou 14denni lhutu ale je to cas a komplikace. Vyrobce se k tomu postavil celem a vadne kusy meni, avsak nikde nevydal nejake oficialni prohlaseni a ani to zda vadnou serii stahl z prodeje a skladu. Mam nejakou jistotu ze mate naskladnene kusy ktere jsou v poradku, vady zminene na oficialnim foru huawei netrpi a maji tedy AMOLED panely od vyrobce BOE?
Bude prosím pre Mate 20 Pro k dispozícii aj ochranné sklo, alebo fólia. Ďakujem
Zdravím, je možné předobjednat i na splátky?
Dobrý den, budete mít v prodeji i variantu 8GB RAM + 256 GB? Kdy budete mít i další originální pouzdra a obaly v nabídce? Děkuji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda balení obsahuje také pouzdro/obal
Bude mít tento Huawei notifikační diodu? Předem díky za odpověď.
Dobrý den, je mezi produkty "HUAWEI Mate 20 Pro Single SIM" a "HUAWEI Mate 20 Pro Double SIM nějaký další rozdíl kromě počtu slotů na SIM? Děkuji
Chtěl bych se zeptat jestli je telefon vodotěsný či aspoň vodeodolny

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13