Obnovit stránku

Diskuze k Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus, modrá

Na této stránce najdete dotazy týkající se Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus, modrá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus, modrá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus, modrá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus, modrá - Myš
Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus, modrá
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 16 Recenze 58
ake su zarucne podmienky pre zanovne a pouzite polozky prosim? napr pre tuto mys. niekedy to bolo pri kazdom produkte po kliknuti na tieto 2 statusy ale uz to tam nedavate takze stracam prehlad. dakujem
Dobrý den, je, prosím, myš plně propojitelná s Macbookem? Podle fotek ano, ale v parametrech IOS uvedený nevidím. Děkuji :)
Dobrý den, jak se tato myš liší od B330? Michal Šmilauer
Dobrý den, je k mání podložka pod tuto myš, na které myš bude prokazatelně spolehlivě fungovat? Na stole se seká, na podložce genius se seká, na fungl nově zakoupené podložce Trust Bigfoot XL totéž. Myš je skvěle tichá, ale její používání je vzhledem k výše uvedenému extrémně frustrující. Zatím díky.
Dobrý deň, dajú sa kúpiť náhradné sliders pre túto myšku alebo nie ?
Při rolování v jakýchkoli mapách dojde při otočení kolečka o jeden krok k několikanásobnému (někdy i maximálnímu) zoomu (mapy.cz, geoportály atd). V nastavení myši to není to jsem několikrát zkoušel krok změnit ale chová se to pořád stejně. Moc nevím co s tím s jinou myší se mi to neděje.
Existuje set klávesnice a myši, kde myš by byla Logitech M330 ? Jde mi o to, abych neměl dva USB dongle. O kvalitu klávesnice mi nejde, důležité je aby myš byla větší a tichá.
Dobrý den, je v balení bezdrátový usb přijímač
Pokial v miestnosti sa nachadzaju viacere rovnake mysky, môze nastat situacia ze by som zacal ovladat kolegov PC, ci pripojenie ku prijimacu signalu je jedicne a nemôze sa pripojit na iny prijimac? Vdaka
Dobrý den, kúpil som nedávno Logitech M330 silent plus ten mys ale šípka ide nejako zle alebo protismere alebo velmi často zadrháva , neviete prečo neviete ? Mam pocit ze v myši je Trojan skúšal som starý ci káblový mysom šlo to v pohode , viete mi poradiť prosím ? uväzujem o vrátenie a kúpiť ďalší kus ! Pustil som nedávno inštalovaný novší verziu Eset smart security nič mi nenašiel !!

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19