Jde hlasitost ovládat pomocí původního ovladače k TV (2011)??? Díky
Dobry den,chci se zeptat. Prosim Vas co znamena pasivni subwoofer ? Kdyz se zeptam blbe... Bude mi to hrat s TV nebo k tomu potrebuji neco dalsiho ? Dekuji moc a omlouvam se za hloupy dotaz
Dobry den,chci se zeptat. Prosim Vas co znamena pasivni subwoofer ? Kdyz se zeptam blbe... Bude mi to hrat s TV nebo k tomu potrebuji neco dalsiho ? Dekuji moc a omlouvam se za hloupy dotaz
Dobrý den. Jak je připojen sobwoofer ? I ten je bez kabeláže ?
Dobrý den. Jak je připojen sobwoofer ? I ten je bez kabeláže ?
Dobrý den, uvádíte chybně, že má soundbar JACK výstup. Zajímalo by mě tedy, jak je tedy mohu připojit k následujícím sluchátkům (zvolil jsem tento produkt právě díky informaci, že má jack výstup). https://www.alza.cz/sony-mdr-rf865rk-cerna-d246508.htm#discussionPosts
Dobrý den, uvádíte chybně, že má soundbar JACK výstup. Zajímalo by mě tedy, jak je tedy mohu připojit k následujícím sluchátkům (zvolil jsem tento produkt právě díky informaci, že má jack výstup). https://www.alza.cz/sony-mdr-rf865rk-cerna-d246508.htm#discussionPosts
Lze tento soundbar připojit k TV i jinak, když moje TV nemá optický výstup(vstup)?
Lze tento soundbar připojit k TV i jinak, když moje TV nemá optický výstup(vstup)?
Bude tento soundbar komunikovat s SWA 9000S,nemůžu je sparovat,dekuji
Bude tento soundbar komunikovat s SWA 9000S,nemůžu je sparovat,dekuji
Dobré deň, je možnosť pripojenia slúchadiel cez jack, na tento soundbar?
Dobré deň, je možnosť pripojenia slúchadiel cez jack, na tento soundbar?
Akú kabeláž obsahuje balenie?
Akú kabeláž obsahuje balenie?
Dobry den. Chcel by som sa spytat na rozmer basového reproduktora.Dakujem
Dobry den. Chcel by som sa spytat na rozmer basového reproduktora.Dakujem
Dobrý den, můžu tento soundbar připojit k TV pomocí optického audio kabelu, když má TV optický výstup? Děkuji
Dobrý den, můžu tento soundbar připojit k TV pomocí optického audio kabelu, když má TV optický výstup? Děkuji