Obnovit stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 23251-48

Příslušenství ke zboží

FRIEDRICH LEDERWAREN 23251-48

Stylová a originální šperkovnice na první pohled uchvátí svým designem. Tvar obdélníku s useknutými rohy je velice moderní, přesto věrný klasickému pojetí. Šperkovnice je vyrobena ze syntetické kůže růžové barvy.  Vzor typu aligátor na povrchu je mírně plastický. Dá se uzamknout kovovou přezkou. Po jejím otevření a odklopení přední strany se odhalí velké množství okýnek pro vaše klenoty.

Klíčové vlastnosti

  • Originální design
  • Krásné barevné provedení
  • Spousta přihrádek na šperky
  • Má uzamykatelnou přezku
  • Na vnitřní straně je praktické zrcátko

Luxusní materiál a spousta prostoru

Na vnitřním straně víka naleznete podlouhlé zrcátko. Hned pod ním je přichycen pruh látky tvořící nařasenou kapsu. První patro šperkovnice nabízí bohaté polštářky na prsteny a několik menších přihrádek. Další dvě patra jsou tvořena klasickými šuplíky. Vnitřek je potažen béžovým velurem, díky kterému budou vaše šperky vždy jako v bavlnce. Zachováte si o nich dokonalý přehled a víte, že budou maximálně chráněné.

Rozměry:
20,5 × 15 × 11,5 cm

Barva:
Růžová/béžová

Parametry a specifikace

Materiál

Materiál Syntetická kůže

Velikost

Počet pater 3
Počet zásuvek 7

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnice
Kód:  SP6155
Prod. číslo:  4010878179193

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18