Obnovit stránku

Fujitsu ATI FirePro V4900

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Fujitsu ATI FirePro V4900

Grafická karta společnosti Fujitsu ATI FirePro V4900 je vybavena celkem 1 GB pamětí GDDR5. Jedná se o grafickou kartu určenou zejména pro pracovní stanice základní třídy a pro uživatele pracující v CAD aplikacích. Nabízí 30bitové zpracování obrazu a možnost konečně pracovat s velkými modely a složitými většími soubory dat. O dostatečné chlazení karty se stará aktivní jednoslotový chladič.

Rozšiřte své vizuální zážitky revoluční technologií ATI Eyefinity, která podporuje možnost zobrazení obrazu až na 3 monitory současně nebo na 6 monitorů při použití dvou karet ATI FirePro V4900. Maximalizuje se tím vaše zorné pole zejména při práci, kdy budete mít k dispozici větší zobrazovací plochu a zvládnete víc práce. To oceníte při různých výkresech a grafických editací.

Pro náročné výpočty je též možné využít hned 480 stream procesorů a nechybí ani podpora všech dnešních grafických nadstaveb. Jmenovitě se jedná o OpenGL 3.2, DirectX 11 a Shader Model 5.0. Tato karta je určena pro rozhraní PCI-E Express x16 2.1 (samozřejmě byla zachována zpětná kompatibilita se starší verzí 1.1). Komunikace jádra s pamětí probíhá po 128bitové sběrnici. Pro připojení k monitorům jsou k dispozici tři digitální konektory - DVI-I a 2x DisplayPort (analogový VGA přes redukci).

Parametry a specifikace

Čip

Modelové označení ATI FirePro V4900
Počet stream procesorů 480×

Výkon a použití

Použití Multimédia

Paměť

Rozhraní

Pro připojení k PC PCI Express x16 2.1
Pro připojení monitoru DisplayPort, DVI

Technologie

Chlazení

Typ chladiče Aktivní
Velikost chladiče Jednoslotový

Spotřeba

TDP 75 W
Kód:  TF935a1b
Prod. číslo:  S26361-F2530-L490
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03