Obnovit stránku

G3FERRARI G1000610

4,8 4 hodnocení
Garance nejlepší ceny
2 999,-

G3FERRARI G1000610

Chtěli byste se občerstvit pizzou jako z pravé italské pece a nemáte možnost navštívit pizzerii? Potom výběr domácí mini trouby G3Ferrari G1000610 je pro vás tím nejlepším řešením. Pizzu i jiné pokrmy, jako slané či sladké koláče, piadina, foccaccia, vejce, maso, pita, kaštany, si připravíte v pohodlí svého domova za pouhých 5 minut a vychutnáte si ji s vašimi nejoblíbenějšími ingrediencemi. Trouba vás zajisté potěší svým moderním pojetím v černé barvě, které se skvěle hodí do každé domácnosti. Pec vám zaručí pravou chuť a vůni této tradiční italské speciality. Díky použití žáruvzdorného přírodního šamotu se vám pizza při pečení nepřilepí a zůstane tenká a křupavá. Kromě klasické pizzy můžete v peci připravit i další pokrmy, např. sladké či slané koláče či pianidu. Mini trouba G3Ferrari G1000610 je ideálním pomocníkem do kuchyně. Přípravu pizzy s ní zvládne každý - ostřílený profesionál i naprostý začátečník.



Klíčové vlastnosti mini trouby G3Ferrari G1000610

  • Mini trouba G3Ferrari G1000610 dokáže pizzu upéct během 5 minut
  • Žáruvzdorný šamot pohlcuje vlhkost a postará se o to, aby se pizza nepřilepila
  • V mini troubě G3Ferrari připravíte nejen pizzu, ale i slané či sladké koláče, piadina, foccaccia, vejce, maso, pita, kaštany aj.
  • Rovnoměrná distribuce tepla po celou dobu pečení
  • Výsledná pizza ze spotřebiče G3Ferrari G1000610 bude voňavá, tenká a křupavá
  • Černé barevné provedení
  • Termostat nastavitelný až do 400 °C
  • Horní a spodní topné těleso a odvětrávací otvory
  • Nastavitelný časovač s akustickým signálem
  • Protiskluzová úprava 
  • Součástí balení jsou 2 lopatky a recepty na přípravu pizzy

Rychlá příprava italských specialit s mini troubou G3Ferrari Delizia

Pomocí pece G3Ferrari G1000610 si snadno připravíte pizzu a další italské speciality. Na přípravu pokrmů můžete používat jak vlastnoručně vyrobené těsto, tak i zmrazené polotovary. Přírodní šamotové žáruvzdorné jádro se postará o rovnoměrný přísun tepla po celou dobu přípravy pokrmu. S touto předností mini trouby Delizia si jídlo zachovává svou jedinečnou vůni a křehkost. Pizza se při pečení nepřilepí a zůstane tenká a křupavá.

Nastavitelný termostat na teplotu až 400 °C

Další výhodou mini trouby G3Ferrari G1000610 je vestavěný termostat nastavitelný až na teplotu 400 °C a časovač se zvukovou signalizací. Trouba výrazně šetří energii a čas. Zmražená pizza vám potrvá zhruba 4 minuty a pizza ze syrového těsta je hotová cca za 5 minut. Pokud vás honí mlsná nebo vás překvapila nečekaná návštěva, během pár chvil budete mít nachystané štědré pohoštění. 

Pohodlné používání mini trouby G3Ferrari G1000610

Mini trouba G3Ferrari G1000610 je elektrická, takže se nemusíte obávat žádného kouře. Pohodlně ji tak můžete využít v teple vašeho domova. Trouba nabídne funkci nastavitelného časovače až do 5 minut, přičemž po uplynutí času vás na tuto skutečnost upozorní akustickým signálem. V případě, že byste rádi připravili těstoviny, kuře, ryby či zeleninu, doporučujeme použít alobalové misky nebo talíře v dostačujícím průměru. Díky tomu budou pokrmy skvěle připraveny a zachovají si všechny své nutriční hodnoty. Průměr přírodního kamene je 31 cm. Díky masivnímu krytu se pokrm v G3Ferrari G1000610 lépe připraví, nenavlhne a zajistí vám tak příjemně křupavou kůrku. 

Bezpečnost na prvním místě

Součástí balení mini trouby G3Ferrari G1000610 jsou dvě praktické lopatky, kterými lze horkou pizzu z přístroje pohodlně vyjmout. Díky tomu tak budete mít zaručenou naprostou bezpečnost během vytahování pokrmu z trouby. 

Parametry a specifikace

Typ

Typ Na pizzu

Vlastnosti

Příkon 1 200 W
Průměr plotýnek 310 mm
Počet plotýnek 1
Max. teplota 400 °C

Funkce

Funkce Termostat, Časovač, Světelná kontrolka

Barva

Barva Černá

Příslušenství

Příslušenství Kniha receptů

Typ zásuvky

Země Česko
Kód:  G3FMT526
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  G1000610

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07