Obnovit stránku

55" Samsung QE55Q700T

5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

55" Samsung QE55Q700T


Budoucnost televizního sledování v 8K rozlišení


Samsung QE55Q700T nabídne 33 milionů pixelů ve špičkovém 8K rozlišení

Superjemné detaily, obraz ostrý jako břitva, exploze živých barev a hloubka vizuálu, která vás ohromí. Působivé 8K rozlišení totiž nabízí až 16× detailnější obraz v porovnání s Full HD. Mimořádnou obrazovou kvalitu podporuje inteligentní Quantum Processor 8K ve spolupráci s technologií 8K AI Upscaling. Ta pomocí strojového učení a pokročilého algoritmu dopočítává jednotlivá obrazová data z různých zdrojů a každý jednotlivý záběr vylepšuje do jedinečného 8K provedení. A funkce Adaptivního obrazu dokonce přizpůsobí jas na obrazovce okolnímu světlu. Díky tomu všemu patří televize Samsung QE55Q700T prakticky mezi nejlepší na světě. 



Dynamické audio, které je vždy v pohybu

Dobrý akční film nebo hraní her se určitě neobejde bez kvalitního zvuku. QLED televizor Samsung QE55Q700T je vybaven funkcí zvuku sledujícího pohyb (OTS+), která se maximálně přizpůsobuje dění na obrazovce. Takto budete doslova obklopeni zvukem, což vám dovolí prožívat televizní zábavu rovnající se zážitku v kině.



Dokonalý kontrast v každém úhlu na TV Samsung QE55Q700T

Kvalitní obraz si vyžaduje výjimečně vyvážený kontrast. O to se u chytré televize Samsung QE55Q700T stará technologie Přímého zadního podsvícení, která automaticky upravuje scénu po scéně tak, aby obraz dosáhl maximálního rozsahu tmy a světla. Vypnutí podsvícení v tmavých místech zase zabezpečí dokonalé vyznění černé barvy. A díky ultraširokému pozorovacímu úhlu bude skutečně jedno, zda sledujete televizi Samsung QE55Q700T při vaření z kuchyně nebo sedíte přímo před ní – obraz bude vždy perfektní.


Televize Samsung QE55Q700T vám umožní vzdálený přístup

Jestli pracujete z domova, můžete využít obrazovku televize pro zefektivnění vaší práce. Na televizní obrazovku totiž lze zrcadlit displej z vašeho počítače. Vy se tak budete moci pohodlně usadit před chytrou televizi Samsung QW55Q700T a v klidu pracovat.


Zrcadlete obsah ze svého chytrého zařízení

Zaujalo vás ve vašem telefonu nějaké videa či seriál a chcete si to pustit na velké obrazovce? S pomocí Tap View stačí klepnout a rázem zobrazíte obsah z vašeho smartphonu na obrazovce televize Samsung QE55Q700T.

Jeden ovladač vládne všemu

Zbavte se všech přebytečných ovladačů. Nyní vám bude stačit jen jediný – One Remote. Umožní vám přehledně a rychle ovládat televizní obsah, set-top box, herní konzole nebo lokální aplikace.

Obsah ze smartphonu na TV

Díky praktické funkci Multi View si můžete obrazovku QLED televizoru Samsung QE55Q700T rozdělit na dvě přehledná okna, ve kterých lze současně sledovat vaši oblíbenou relaci a zároveň prohlížet důležité zprávy z vašeho smartphonu.

Zvýraznění zvuku při zvýšeném hluku

Nenechte se rušit vrtajícími sousedy, křikem z ulice nebo zvuky při vaření. Funkce Automatického zesílení hlasu (AVA) se postará o to, abyste při sledování TV Samsung QE55Q700T zřetelně slyšeli každé slovo. Zesílí totiž hlasovou složku ve scénách, kde probíhají dialogy.

Využívejte hlasového asistenta Bixby

S televizí Samsung QE55Q700T lze komunikovat i prostřednictvím hlasového asistenta Bixby*. Snadno se tak dostanete ke svému oblíbenému obsahu, získáte odpovědi na vaše otázky či budete moc ovládat televizi Samsung QE55Q700T a další připojená zařízení.

* Společnost Samsung může kdykoli a podle svého výhradního uvážení nebo upozornění změnit služby nebo pozastavit či ukončit poskytování služeb a jakékoliv jejich součásti. Hlasové ovládání Bixby rozpozná angličtinu (US/UK), francouzštinu, španělštinu, němčinu, italštinu, čínštinu a korejštinu

100% objem barev díky Quantum Dot

Televize Samsung QE55Q700T využívá technologii Quantum Dot, jež poskytne 100 % objemu barev, čímž při využití podsvícení vzniknou dechberoucí barvy, které jsou naprosto věrohodné i při různých úrovních jasu.


Od nádherně sytých barev až po hlubokou černou

Nechte se unést precizními detaily a bohatým barevným spektrem technologie Quantum HDR 1000. Dynamické mapování odstínů formátu HDR10+ zvyšuje rozsah jasu QLED televizoru Samsung QE55Q700T, takže vás ohromí rozmanitost a bohatost jednotlivých odstínů. Technologie Quantum Dot se 100% objemem barev přináší až neuvěřitelnou miliardu barev, které zůstávají živé a syté při každé úrovni jasu.



V případě Samsung QE55Q700T hraje minimalismus hlavní roli

Nechte se okouzlit nekonečnou obrazovkou QLED televizoru Samsung QE55Q700Tlemovanou ultratenkými rámečky, které nebudou nijak rušit vaši pozornost. Jediné, co uvidíte, je nekonečná hloubka barev a pulzujících detailů vašeho oblíbeného obsahu.



Parametry a specifikace

Energetický štítek 2021

Spotřeba v SDR režimu 187 kWh/1000h
Spotřeba v HDR režimu 190 kWh/1000h

Úhlopříčka a rozlišení

Úhlopříčka 55 " (139,7 cm)
Maximální rozlišení 7680 × 4320 Mpx

Obrazovka

Podsvícení Direct LED
Další vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR standardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operační systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikace | SMART funkce

Aplikace YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Telly, Apple TV, Steam Link
SMART funkce HbbTV, Chytrý ovladač, Ovládání hlasem, Webový prohlížeč, Přehrávání 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentem Amazon Alexa

Multimediální funkce

Multimediální funkce Přehrávání z USB, Nahrávání na USB, Základní hotelový mód, PIP (obraz v obraze)

Herní funkce

Herní funkce Herní režim (GAME MODE)

Připojení

Bezdrátové připojení WiFi, Bluetooth, Párování s mobilním zařízením, Apple AirPlay 2, DLNA
Vstupy a výstupy USB, LAN, HDMI 2.1, Digitální optický/Digitální audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duální

Rozměry a hmotnost

Šířka 122,86 cm
Výška 84,6 cm
Hloubka 21 cm
Výška bez podstavce 70,76 cm
Hloubka bez podstavce 3,46 cm
Šířka podstavce / rozteč nožiček 39 cm
Hmotnost 21,9 kg
VESA uchycení 200×200

Barva

Barva Černá

Obsah balení

Ovladač v balení Chytrý

Barva

Barva Černá
Kód:  WR179k82
Prod. číslo:  QE55Q700TATXXH
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02