Obnovit stránku

PC skříně, Case

PC case neboli počítačová skříň je při stavbě nového či vylepšování stávajícího počítače jednou z nejdůležitějších komponent. Zohledňuje se především její umístění a to, na co budete sestavený počítač využívat. Abychom výběr ulehčili, připravili jsme krátkého průvodce, který vám s výběrem PC skříně poradí.

Pokračovat
Upřesnit parametry
592 položek

PC skříně, Case

Počítačová skříň je to, co dělá počítač počítačem. Bez ní by se jednalo jen o hromadu k sobě připojených součástí bez rozumného seskupení. Ovšem počítačová skříň už není nutně ta šedá krabice, která kazí vzhled Vaší domácnosti. Naopak – může se stát její dominantou. Moderní skříně vynikají elegantním, futuristickým nebo minimalistickým designem. Při výběru dejte pozor, aby byla skříň dostatečně pevná a stabilní. Měla by být navržena tak, aby se v ní nehromadil horký vzduch vydechovaný chladiči jednotlivých komponent, a zároveň by měla poskytovat dostatek pozic pro optické mechaniky a pevné disky či úchyty přídavných větráčků. Určitě využijete i případně lépe přístupné datové (USB, FireWire) nebo audio (pro sluchátka) porty vyvedené na přední nebo boční straně.

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07