Obnovit stránku

Garmin vivosmart5 Gray (velikost S/M)

4,2 14 hodnocení

Garmin vivosmart5 Gray (velikost S/M)

S fitness náramkem bude snazší dbát o své zdraví a kondici

Motivujte se k pohybu a zdravějšímu životnímu stylu s fitness náramkem Garmin vivosmart5. Silikonový náramek pohodlně přilne na ruku a pokud budete chtít, můžete jej vmžiku vyměnit za jiný. Pouzdro náramku je vyrobeno z polykarbonátu, což má v kombinaci se silikonovým řemínkem pozitivní dopad na jeho váhu — Garmin vivosmart5 váží pouze 24,5 gramu a na ruce ho takřka neucítíte. Fitness náramek se postará o měření celé řady aktivit mezi které patří například chůze, běh, cyklistika, jóga, fitness cvičení a další sporty. Samozřejmostí je měření tepové frekvence, počet kroků, zatížení organizmu i délka a kvalita spánku. Všechny potřebné informace a hodnoty uvidíte na dotykovém OLED displeji. Ovládání náramku Garmin ještě usnadňuje jedno funkční tlačítko. Garmin vivosmart5 spárujete s vaším zařízením Android i Apple pomocí Bluetooth. Vestavěná baterie udrží náramek v chodu až 7 dní při běžném používání.

Klíčové vlastnosti fitness náramku Garmin vivosmart5 Gray (velikost S/M)

  • Řemínek náramku můžete kdykoliv během chvilky vyměnit za jiný a přizpůsobit tak Garmin vivosmart5 vašemu stylu nebo situaci
  • Oproti předchozí generaci byl zvětšen displej o 66 % na 10,5 × 18,5 mm (0,41 × 0,73")
  • Rozlišení OLED displeje činí 88 × 154 pixelů
  • Garmin vivosmart5 se ovládá přes dotykový displej a jedno funkční tlačítko
  • Přes spárovaný telefon získáte přístup k GPS pro přesnější sledování aktivity (běh, jízda na kole apod.)
  • Náramek umožní využít funkci Detekce nehod (při vybraných aktivitách) nebo Asistenci a v případě nouze odeslat přes spárovaný telefon informaci o aktuální poloze
  • Garmin vivosmart5 měří tepovou frekvenci, monitoruje spánek i dechovou frekvenci, počítá přibližné spálené kalorie i počet kroků
  • Příjem notifikací ze spárovaného telefonu přímo do náramku
  • Funkce pro ženy
  • Voděodolné provedení — s náramkem Garmin se můžete sprchovat i plavat
  • Baterie se 7denní výdrží
  • Fitness náramek Garmin propojíte s vaším zařízením pomocí Bluetooth® Smart a ANT+®
  • Garmin vivosmart5 je kompatibilní s iPhone®, Android™

Zdravotní funkce fitness náramku Garmin vivosmart5

V náramku a mobilní aplikaci můžete sledovat celou řadu důležitých ukazatelů o vaší aktivitě, zdraví a odpočinku. Těšit se můžete například na:

  • Funkce Body Battery — díky této funkce získáte kompletní přehled o tom, jak se dokáže vaše tělo vypořádat se zátěží a určí, zda dostatečně spíte, jestli se přepínáte apod. Hodnota tělesné energie se vyjadřuje na stupnici od 0 do 100.
  • Sledování tepu ze zápěstí — fitness náramek Garmin po celý den měří váš srdeční tep a upozorní vás, pokud je jeho hodnota příliš nízká, nebo naopak příliš vysoká.
  • Pulzní Oxymetr – zjistěte, jak dokáže vaše tělo vstřebávat kyslík během dne nebo v noci
  • Zatížení organizmu — na základě vyhodnocení proměnlivosti srdečního tepu funkce určí aktuální míru zatížení vašeho organizmu.
  • Věk podle kondice — Garmin vivosmart5 používá váš biologický věk, týdenní aktivitu, klidový srdeční tep a hodnotu BMI k určení vašeho věku a zda je vaše tělo mladší nebo starší než ve skutečnosti jste.
  • Sledování spánku — fitness náramek Garmin vivosmart5 dokáže rozpoznat fáze lehkého, hlubokého spánku, čas pohybu a fázi REM.
  • Funkce pro ženy — prostřednictvím aplikace Garmin Connect můžete sledovat váš menstruační cyklus nebo průběh těhotenství. Zaznamenávat si můžete vaše příznaky apod.
  • Minuty intenzivní aktivity — získejte informace o tom, kolik aktivity a v jaké intenzitě zaznamenáte, v jakou dobu a během jaké aktivity.
  • Monitorování pitného režimu — hydratace je v průběhu dne důležitá a proto si lze do náramku Garmin vivosmart5 zaznamenávat vypité tekutiny, abyste měli přehled, kolik jste toho vypili. Při nastavení automatického cíle náramek určí odhadovanou ztrátu potu a následně upraví i cíl pitného režimu.
  • Dechová cvičení  — cítíte se unavení nebo vás zmáhá delší soustředěná činnost? Využijte praktická dechová cvičení přímo v náramku. Garmin vivosmart5 během cvičení sleduje úroveň stresu a dýchání, díky čemuž získáte představu o efektivitě dechových cvičení.
  • Měření frekvence dýchání — fitness náramek po celý den monitoruje frekvenci vašeho dýchání

Garmin vivosmart5 nabídne všestranné sportovní využití s možností využití GPS

Fitness náramek bez ustání sleduje vaši aktivitu a zaznamenává kroky, spálené kalorie, tepovou frekvenci, minuty intenzivní aktivity a další veličiny a ukazatele. Všechny potřebné informace naleznete přímo na svém zápěstí v náramku Garmin vivosmart5. K dispozici budete mít celou řadu sportovních režimů pro lepší zaznamenání vaší aktivity. Kromě běhu, jógy, pilates, cyklistiky, chůze nebo dechových cvičení, budete mít přístup ještě k dalším sportovním aktivitám. Pro přesnější záznam aktivit, jako je běh, jízda na kole nebo chůze, můžete využít GPS z připojeného telefonu. 

Fitness náramek vhodný pro celodenní nošení

Náramek Garmin vivosmart5 můžete mít na ruce celý den, a to nejen proto, že váží pouhých 24,5 gramů, ale také díky voděodolnosti do 5 ATM. S fitness náramkem na své ruce tak můžete vyrazit do sprchy nebo do bazénu. Samozřejmostí jsou chytrá oznámení, díky čemuž budete neustále v kontaktu s okolím. Náramek Garmin vivosmart5 stačí spárovat s chytrým telefonem a následně budete dostávat notifikace na zprávy a změny v aplikacích. U spárovaných telefonů s Android™ OS můžete na zprávy odpovědět z předem zvolených odpovědí. Právě při spojení s telefonem budete mít k dispozici funkci Detekce nehod (u vybraných outdoorových aktivit) a Assistance. Tyto funkce automaticky pošlou zprávy s údaji o poloze předem vybraným kontaktům.

Aplikace Garmin Connect zaznamená a zobrazí všechny údaje na jednom místě

Po spárování náramku Garmin vivosmart5 s mobilní aplikaci Garmin Connect přes Bluetooth rozhraní se zaznamenaná aktivita automaticky přenese do vašeho osobního tréninkového deníku, kde dojde k jejímu komplexnímu vyhodnocení. Jednotlivé hodnoty jsou zobrazeny ve formě přehledných grafů včetně zobrazení tréninkového efektu a doporučené doby regenerace.

Parametry a specifikace

Určení a kompatibilita

Kompatibilní OS Android, iOS
Verze kompatibilního OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13

Displej

Tvar ciferníku Hranatý
Typ displeje OLED

Provedení a odolnost

Velikost pouzdra 10,5 mm
Materiál pouzdra Plast
Barva pouzdra Šedá
Vodotěsnost 50 m (5 ATM)
Způsob ovládání Dotykový displej
Hmotnost 24,5 g

Konektivita a senzory

Bezdrátové technologie Bluetooth, ANT+
Senzory a hardware Oxymetr, Vibrace, Akcelerometr, Intenzita světla

Funkce

Sportovní aktivity Běh, Cyklistika, Fitness, Chůze, Jóga, Plavání, Veslování
Funkce měření sportu Krokoměr, Tepová frekvence, Vzdálenost, Výpočet kalorií, Rychlost, Tepové zóny, Intervalový trénink, Úroveň regenerace těla
Zdravotní funkce Měření saturace kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornění na srdeční problémy, Měření úrovně stresu, Pitný režim, Dechová cvičení, Sledování menstruačního cyklu, Připomenutí pohybu
Chytré funkce Hledání telefonu, Ovládání přehrávače hudby v mobilu, Předpověď počasí, Režim spánku/nerušit, Budík, Datum, Kalendář, Stopky
Sledování polohy a trasy Přes GPS spárovaného telefonu

Notifikace a volání

Notifikace z telefonu Příchozí hovor, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociální sítě, Kalendář, E-mail
Zprávy Přednastavené odpovědi na zprávy (pouze Android)

Software

OS hodinek Vlastní OS výrobce
Jazyk mobilní aplikace Čeština, Angličtina, Němčina, Maďarština, Slovenština, Francouzština
Jazyk rozhraní Čeština, Angličtina, Němčina, Slovenština, Maďarština, Francouzština

Řemínek

Barva řemínku Šedá
Materiál řemínku Silikon
Vyměnitelný řemínek Ano
Min. obvod zápěstí 12,2 cm
Max. obvod zápěstí 18,8 cm

Výdrž a úložiště

Max. výdrž baterie 168 h (7 d)

Součást balení

Součást balení Dobíjecí kabel

Vyberte si značku/model hodinek

Značka Garmin
Modelová řada Vívosmart 5
Model S/M
Kód:  PPviv5s4
Prod. číslo:  010-02645-13
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03