Obnovit stránku

GARNIER Ultra Doux Trésors de Miel Obnovující šampon 400 ml

5 1 hodnocení
Příslušenství ke zboží

GARNIER Ultra Doux Trésors de Miel Obnovující šampon 400 ml

Garnier vytvořil novou ozdravnou recepturu speciálně pro oslabené a lámavé vlasy. Jedinečné složení kombinuje tři poklady obsažené ve včelím úlu. Revitalizační elixír z mateří kašičky je známý pro své blahodárné posilující účinky, propolis, přírodní včelí tmel, zajišťuje přirozenou ochranu vlasů před nepříznivými vlivy a med je vyživuje a dodává jim neobvyklou jemnost a lesk. Kromě revitalizačních účinků na vaše vlasy oceníte zajisté také jeho lehkou a lahodnou vůni, která doslova omámí vaše smysly.

Použití:

  • přípravek naneste na mokré vlasy, pečlivě napěňte a následně opláchněte

Výsledek:

  • vlasy dokonale vyživené, posílené a chráněné až ke konečkům
  • oslnivý lesk a zdravý vzhled vlasů
  • snadno upravitelné a tvarovatelné vlasy

Složení:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauryl sulfate, Glycol distearate, Sodium chloride, Amodimethicone, CI 19140/yellow 5, CI 15985/yellow 6, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, PPG-5-ceteth-20, Trideceth-6, Salicylic acid, Mel/honey, Limonene, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, 2-oleamido-1,3- octadecanediol, Propolis extract, Carbomer, Cetrimonium chloride, Citric acid, Coumarin, Royal jelly, Parfum/fragrance

Kód:  VLS168
Prod. číslo:  3600541532885
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19