Obnovit stránku

Chuggington - Dobrodružný set safari s Koko

Příslušenství ke zboží

Chuggington - Dobrodružný set safari s Koko

Chuggington je neobyčejné místo, kde jsou jedinými dopravními prostředky zvláštní mluvící vlaky, které mají rozum a nepotřebují žádné strojvedoucí. Hlavními pohádkovými hrdiny jsou dieselové mašinky Wilson, Bruno a  elektrická mašinka Koko. Jejich příběhy přináší pro vaše děti spoustu legrace, dobrodružství, zábavy, ale i zajímavého poučení. 
Dobrodružný set safari obsahuje díly pro hru s kovovými mašinami Chuggington. Pomocí dílů můžete sestavit tři různé dráhy pro mašinku. Dominantou vláčkodráhy je velký strom s opicí, který lze zároveň použít jako tunel. Součástí setu je mašinka Koko. Nechte se unášet fantazií a uvidíte, že si s touto sadou užijete spoustu zábavy.
Parametry a specifikace:
Materiál:
kovplast
Obsah sady: 
díly pro sestavení dráhy
mašinka Koko
Doporučený věk:
3+
Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
 


 
Kód:  HRAa594
Prod. číslo:  796714542270

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12