Obnovit stránku

GIGABYTE B360M-D3H

4,6 5 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

GIGABYTE B360M-D3H

Chcete si sestavit spolehlivou počítačovou sestavu, která bez problémů zvládne všechny vaše požadavky na práci i zábavu? Pak potřebujete základní stavební kámen v podobě kvalitní základní desky. Tím se stane deska GIGABYTE B360M-D3H. Deska velikosti Micro ATX s čipsetem B360 je připravena na osazení procesory Intel Coffee Lake, čímž poskytne spolehlivý základ výkonnému a rychlému počítači. 

Klíčové vlastnosti základní desky GIGABYTE B360M-D3H

  • Moderní základní deska s čipovou sadou Intel B360
  • Podporuje 8. generaci procesů Intel Coffee Lake
  • Dostatek rychlých USB portů včetně oboustranného USB-C
  • Provedení Ultra Durable dává jistotu dlouhodobé spolehlivosti
  • Možnost připojit více grafických karet v režimu 2-Way AMD CrossFireX
  • Smart Fan 5 nabízí několik teplotních senzorů
  • M.2 slot standardu PCIe NVMe

Spolehlivá základní deska GIGABYTE

Základní desky GIGABYTE jsou navrženy tak, aby bylo jisté, že nebude vlhkost vzduchu představovat již žádný problém. Mohou se pochlubit novou technologií výroby PCB ze skelné tkaniny, která odpuzuje vlhkost vyskytující se vlhkém prostředí. Ultra Durable rezistory s antisulfurační konstrukcí zajistí mimořádnou stabilitu desky i během dlouhého zatížení.

Kvalitní chlazení je základ

Díky technologii Smart Fan 5 si můžete být jistí, že si váš herní počítač zachová svůj vysoký výkon, a přitom se nebude přehřívat. Na desce se nachází 6 teplotních senzorů a 4 hybridních konektorů pro ventilátory nebo vodní chlazení. Lze si nastavit teplotu, při které se ventilátory zcela zastaví a nebudou vás nijak rušit. Veškeré funkce, které se týkají chlazení, si jednoduše nastavíte pomocí dostupné aplikace.  

Přizpůsobte si desku GIGABYTE pomocí vychytaných aplikací

Základní deska spolupracuje se spoustou aplikací, které vám usnadní její používání. Základem je nový moderní BIOS. GIGABYTE APP Center umožňuje jednoduše instalovat a spouštět aplikace, které vám pomůžou vytěžit co nejvíce z vaší základní desky. GIGABYTE EasyTune je jednoduché a snadno použitelné rozhraní, které umožňuje začátečníkům i expertům doladit nastavení systému, upravit taktování nebo napětí. Funkce 3D OSD automaticky detekuje a zobrazuje informace o systému během hraní her. Díky této funkci budete mít snadný přístup k informacím o vaší sestavě, aniž byste museli přepínat mezi obrazovkami.

Parametry a specifikace

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel B360

Formát a funkce

Formát základní desky mATX (Micro ATX)
Základní funkce Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2 , PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operační paměť

Provedení DIMM
Režim zapojení Dual-Channel

Pokročilé parametry

Pokročilé funkce AMD CrossFireX
Typ zvukové karty Realtek ALC892

Konektory

Externí DisplayPort, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Interní Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.2 Gen 2
M.2 sloty
Serial ATA III
PCI

Řada

Řada Gigabyte Ultra Durable
Kód:  AG171g3a
Prod. číslo:  B360M D3H
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06