Obnovit stránku

GIGABYTE GSmart TUKU T4 černý + bílý kryt Dual SIM

4,3 14 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

GIGABYTE GSmart TUKU T4 černý + bílý kryt Dual SIM

Malý, cenově lákavý a solidně vybavený - tak by se dal shrnout TUKU T4. Jedná se o chytrý telefon založený na stále oblíbenějším systému Google Android 4.2, jenž dává k výběru tisíce aplikací nejrůznějšího ražení. Vyberete si z aplikací pro kancelářskou činnost, rychlý přístup k sociálním sítím či YouTube, ale i logické a 3D hry. Aby bylo jeho užívání efektivní a vytěžili jste z jeho potenciálu maximum, má hardwarové zázemí, které ve své cenové kategorii nemá obdoby!

Perfektní výbava

Působivou součástí výbavy je fotoaparát s rozlišením 8 Mpx, který dokáže kontinuální snímání, panorama, detekovat obličej a vyfotí vás, když zaregistruje úsměv. Pro komunikaci s přáteli lze kromě hlasu použít i obraz díky přední kameře s rozlišením 0,3 Mpx. Mezi důležitou výbavu se řadí také vestavěná GPS navigace. Díky technologii Dual SIM již s sebou nemusíte nosit dva telefony, můžete najednou obsluhovat dvě aktivní SIM karty v jednom zařízení. Datové připojení podporuje HSPA+, takže dosahuje přenosové rychlosti až 21 Mbps.

Dual SIM

Oddělte svůj osobní život od pracovního a používejte přitom stále jeden přístroj! Do telefonu gigabyte se totiž vejdou dvě SIM karty. Získejte díky tomu ten nejlepší signál všude, kam povedou Vaše kroky.

IPS Displej

Pro zobrazování a obsluhování prsty slouží displej s úhlopříčkou 4". Displej je vyroben technologií IPS, díky čemuž nebudete mít problémy se čtením na přímém slunci. O plynulý chod systému a aplikací se stará dvoujádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz. Operační paměť o velikosti 512 MB umožňuje mít na pozadí více spuštěných aplikací zároveň. Pro vaše data je k dispozici vnitřní paměť s kapacitou 4 GB, kterou lze rozšířit paměťovými kartami Micro SDHC.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ Dotykový displej

Displej

Úhlopříčka displeje 4 " (10,16 cm)
Typ displeje IPS

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu Přisvětlovací dioda

Paměť a výkon

Typ paměťové karty Micro SDHC
Maximální velikost paměťové karty 32 GB
Frekvence procesoru 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikace a síť

Datové služby HSPA (3.5G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5mm), USB micro

Software

Verze operačního systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RG511n
Prod. číslo:  2Q001-00067-610S
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06