Refresh the page

Gogen Maxipes Fík MAXI NEMO blue

4.8 4 rating
Product accessories
Manufacturer website

Gogen Maxipes Fík MAXI NEMO blue

Chcete vést vaše dítě k tvůrčí práci a kreativitě, ale bojíte se mu svěřit svůj kompaktní fotoaparát? Pořiďte mu fotoaparát Gogen v jedinečném designu Maxipsa Fíka! Foťák umí pořizovat snímky i videa, které si vaše dítě může rovnou prohlédnout na velkém 4,5 cm LCD displeji. Dále disponuje CMOS senzorem s rozlišením 3 Mpx, ale díky digitální interpolaci ze sebe dokáže vydolovat i fotografie s rozlišením 5 Mpx. Videa pak zvládá až do rozlišení 640 x 480 pixelů.

Navržený pro děti

Velkou výhodou fotoaparátu Gogen je odolnost proti vodě. Děti s ním mohou originální snímky pořizovat venku v dešti, na dovolených u moře, při návštěvě bazénu i při hrátkách v aquaparku. Firma Gogen samozřejmě počítala s tím, že vyvíjí fotoaparát pro menší děti, proto této myšlence přizpůsobila jednoduché ovládání fotoaparátu. Mimo to je jeho kompaktní tvar řešený tak, že přesně zapadne do dětských rukou.

Rozvíjejte kreativitu

Fotoaparát Gogen představuje perfektní dárek, ze kterého děti budou mít ohromnou radost. Nejen že si s ním užijí dny plné zábavy, ale přístroj bude rozvíjet i dětskou kreativitu. Nechte své děti zachytit jejich každodenní radosti a kochejte se fotkami, do nichž prostoupí úžasné dětské vnímání světa. Tyto fotografie pak budou klenoty vašeho rodinného alba.

Foťák od Maxipsa Fíka

  • Voděodolný do 1 metru
  • Kompaktní tvar
  • Mimořádná odolnost
  • Jednoduché ovládání
  • Jedinečný design
Code:  WG970q2
Product Number:  GOGMAXINEMOB
Links: Producer's Website:

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB03