Obnovit stránku

Grafické karty GIGABYTE

Grafické karty GIGABYTE

Grafické karty GIGABYTE – zaměřeno na hráče

Společnost GIGABYTE Technology byla založena v roce 1986 v Číně a dnes patří mezi významné výrobce počítačového hardwaru. Všechny výrobky firmy, především základní desky a grafické karty GIGABYTE, patří ve svých kategoriích díky kvalitním komponentům a široké servisní síti mezi nejoblíbenější. GIGABYTE nabízí grafické karty s čipy NVIDIA i AMD, a to i ve výkonných herních sériích, určených pro nejnáročnější hráče.

GIGABYTE GeForce

Grafické karty GIGABYTE s čipem NVIDIA

Grafická karta GIGABYTE GeForce GTX s architekturou Pascal a GeForce RTX s architekturou Turing vás dostane svým extrémním výkonem. Ještě většího výkonu navíc dosáhnete jejím přetaktováním, se kterým vám pomůže speciální nástroj Xtreme Engine. V něm nastavíte parametry GPU, jako je frekvence jádra, napětí nebo rychlost ventilátoru. U GeForce RTX pomůže nový nástroj NVIDIA Scanner s funkcí one‑click overclocking. Chlazení obstarávají technologie Windforce a Waterforce.

Grafické karty GIGABYTE s čipem AMD

Mezi nejpodstatnější vlastnosti karet GIGABYTE založených na čipu AMD patří technologie 3D Active Fan, AMD Eyefinity a hlavně nová architektura AMD Polaris. Funkce 3D Active Fan umožňuje vypínat ventilátory GPU v závislosti na teplotě a snížit tak spotřebu grafické karty. AMD Eyefinity slouží k připojení dvou a více monitorů a architektura AMD Polaris přináší strhující výkon, plynulé VR zážitky a podporu herních monitorů nové generace.

GIGABYTE Radeon
GIGABYTE AORUS

Herní grafické karty GIGABYTE AORUS

V produktové linii GIGABYTE AORUS nejsou jen grafické karty, ale i další PC komponenty. Grafická karta GIGABYTE AORUS může být osazena čipy NVIDIA i AMD a vyniká propracovaným chlazením. Efektivnější ochlazení vzduchem zajišťuje technologie Windforce s 3D konstrukcí, vysokou účinností a minimálním hlukem. Pokud máte hned několik grafických karet zapojených do režimu SLI nebo CrossfireX, zchladíte je unikátním systémem vodního chlazení Waterforce.

GIGABYTE Xtreme a G1 Gaming

Řady grafických karet GIGABYTE Xtreme a G1 Gaming jsou navrženy především pro hráče. Do přetaktování se můžete pustit buď manuálně pomocí programu Xtreme Engine, nebo se o něj automaticky postará speciální OC mód. Grafické karty GIGABYTE Xtreme Gaming i G1 Gaming jsou k dispozici jak s čipy NVIDIA, tak s čipy od společnosti AMD.

GIGABYTE Xtreme
    Upřesnit parametry
    79 položek

    Na vašem soukromí nám záleží

    My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

    Více informací
    Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
    P-DC1-WEB01