Obnovit stránku

GymBeam ZMB6, 120 kapslí

4,7 16 hodnocení
Garance nejlepší ceny
159,-

GymBeam ZMB6, 120 kapslí

ZMB6 je přírodní doplněk stravy a kombinace důležitých minerálů a vitamínů zinek, hořčík a vitamín B6. Tento přírodní a 100% klinicky ověřený doplněk slouží ke zvýšení hladiny testosteronu a síly. Jak jistě víte, svalová tkáň může růst a regenerovat se pouze tehdy, pokud se vaše tělo nachází v anabolickém stavu. ZMB6 podporuje anabolizaci, čímž podporuje i celkový růst suché svalové hmoty. Výzkumy také prokázaly, že denní suplementace ZMB6 zvyšuje jak celkovou a volnou hladinu testosteronu, hladinu růstového hormonu IGF-1, svalovou sílu, hladinu zinku a hořčíku v plazmě, tak kvalitu spánku. V balení doplňku stravy GymBeam ZMB6 najdete 120 kapslí.

Zinek podporuje syntézu DNA, správnou přeměnu látek na bázi kyselin, metabolismus sacharidů a mikroživin, kognitivní činnost, přispívá navíc i k plodnosti a reprodukčním schopnostem. Důležitou roli hraje i v procesu látkové přeměny mastných kyselin a je známý i tím, že podporuje zdravý růst vlasů, nehtů a pokožky. Kromě toho chrání buňky před oxidačním stresem, pomáhá při vidění a udržuje hladinu testosteronu.

Hořčík pozitivně ovlivňuje zdraví zubů, rovnováhu elektrolytů, které se vyplavují během tréninku potem, ale i správnou činnost nervové soustavy. Vitamín B6 je nezbytný při tvorbě elektrolytů a při regulaci hormonálních procesů.

Kombinace zinek a hořčík podporují normální syntézu bílkovin, udržují v dobrém stavu kosti a hrají důležitou roli i při dělení buněk. Zinek a vitamín B6 podporují správnou činnost imunitního systému. Hořčík a vitamín B6 tlumí únavu a pocit vyčerpání, podporují tvorbu energie látkovou přeměnou a správnou funkci psychických procesů. To vše jsou nezbytné procesy nejen z hlediska zdraví, ale také z hlediska kvalitních tréninků.

ZMB6 a jeho výhody:

  • urychluje regeneraci
  • zvyšuje hladinu testosteronu
  • podporuje syntézu bílkovin
  • zvyšuje sílu a výdrž
  • zlepšuje spánek
  • doplňuje elektrolyty
  • bezpečný a čistý 100% přírodní produkt
  • jednoduché užívání a polykání

Pro koho je ZMB6 určeno?
ZMB6 je určeno pro všechny sportovce, kteří chtějí dosáhnout lepších silových výkonů a růstu svalové hmoty. Je pravda, že většina sportovců trpí nedostatkem zinku, hořčíku a vitamínu B6, což jistě neovlivňuje pozitivně žádného kulturistu. Tento deficit se odrazil na svalové síle a totální pracovní schopnosti svalstva, které klesalo přímo úměrně s nedostatkem této kombinace. Produkt je určen pro muže a ženy, nemá žádné vedlejší účinky.

Dávkovaní:
Užívejte 2 kapsle denně. 

Aktivní látky ve 2 kapslích / RHP*:
Hořčík - 376 mg / 100,3 %
Zinek - 20 mg / 200 %
Vitamín B6 /pyridoxin hydrochlorid) - 7 mg / 500 %
*denní referenční hodnota příjmu

Upozornění:
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.

Skladování:
Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Složení

Oxid hořečnatý, magnézium citrát, oxid zinečnatý, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavé činidlo (stearan hořečnatý), želatinová kapsle

Parametry a specifikace

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Hořčík, Zinek

Účinek

Účinek Na únavu a vyčerpání, Pro lepší sportovní výkon

Určení

Pro koho Pro dospělé

Forma

Forma Kapsle

Balení

Počet tablet/kapslí 120
Obal Dóza

Skladovací teplota

Teplota skladování do 25 °C

Vitamíny

Druh vitamínu Vitamín B
Vitamín B B6 (pyridoxin)
Kód:  SPTgym328
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8588006485417
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13