Obnovit stránku

Hama Sportsline Bordeaux 17.3" černá

4,7 48 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Hama Sportsline Bordeaux 17.3" černá

Hama Sportsline Bordeaux je elegantní brašna určená pro větší notebooky do velikosti úhlopříčky 17,3". Hlavní kapsa na notebook je uzavíratelná na zip a pro další příslušenství disponuje pořadačem s kapsami ve víku. Velká přední kapsa je určená pro věci denní potřeby a ostatní vybavení. Na zadní straně naleznete přihrádku pro dokumenty.

Brašna je vyrobena z velmi odolného materiálu a disponuje vnitřním polstrováním, takže je během transportu váš notebook spolehlivě chráněn před nárazy, otřesy, poškrábáním či vlhkostí. Navíc ho můžete zafixovat pomocí pásu. Pro přenášení disponuje odnímatelným, nastavitelným ramenním popruhem nebo textilním madlem, a vy si tak můžete zvolit způsob přenášení, který vám vyhovuje. Brašna nabízí elegantní černý design, a tak se stane vaším nepostradatelným průvodcem během cest. 


Parametry a specifikace:
Určeno pro:
notebooky 17,3" 
Materiál:
polyester
Rozměry:
vnější: 46 x 7 x 38 cm
vnitřní: 42,5 x 4,5 x 31 cm
Barevné provedení:
černá - šedá

Parametry a specifikace

Materiál

Materiál Polyester

Vnější rozměry

Hloubka 7 cm
Šířka 46 cm
Výška 38 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. úhlopříčka

Max. úhlopříčka notebooku 17,3 "

Barva

Barva Černá
Kód:  GR481m61
Prod. číslo:  101094
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16