Obnovit stránku

Hecht 549 SB 5in1

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Hecht 549 SB 5in1

Klasická čtyřkolová benzínová sekačka Hecht 549S B 5in1 s pojezdem je ideální na sečení trávníků do 1 200 m2 a je poháněna speciálním motorem Briggs & Stratton Series 500 E. Motor má obsah 140 cm3 s výkonem 1,9 kW. Kovové šasi je vyrobeno z ocelového plechu s vysokou odolností proti korozi. Sekačka se velmi snadno ovládá, pomocí madla na kterém je páka motoru, navíc je tato páka k dispozici po celé šířce madla. Moderní převodovka pak zajišťuje rychlost pojezdu 3,6 km / h. Stisknutím udržujete motor v záběru, uvolněním se pak motor zastaví. Pracovní záběr při sekání je 46 cm a objem koše 60 litrů. Tento výhodný set obsahuje také kryt bočního výhozu a mulčovací sadu.

Klíčové vlastnosti benzínové sekačky Hecht 549S B 5in1

  • Benzínová sekačka na plochy do 1 200 m2
  • Vysoký výkon originálního motoru Briggs & Stratton Series 500 E
  • Včetně mulčovací sady a bočního výhozu
  • Jednoduchá obsluha pomocí madla a páky motoru
  • Velká zadní kola pro zlepšení manipulace při sečení
  • Rychlost pojezdu 3,6 km / h
  • Centrální nastavení výšky sečení 25 - 75 mm
  • Edge Cutting - snadné sečení podél plotů
  • Sběrný koš 60 l
  • Hmotnost 31,2 kg

Skvělá výbava

Sekačka má pevné kovové šasi, které je opatřeno otvorem se záslepkou pro boční výhoz trávy. Po snadné montáži krytu bočního výhozu lze sekat i přerostlou trávu, aniž by se sekačka zahltila a vy jste šlapali v posekané trávě. V tomto režimu sekání se tráva nesbírá do koše. Sekačka má 60litrový textilní koš. Zdvih lze regulovat od 25 do 75 mm. Praktické madlo s pákou motoru pro velmi snadné ovládání. Výkonný čtyřtaktní motor a záběr 46 cm vystačí na posečení zahrady do 1 200 m2. Maximální točivý moment je 6,78 Nm, pracovní otáčky motoru 2 800 ot / min. Průměr předních kol je 8" a zadních 11".

Sekačka s pojezdem

Funkce motorového pojezdu s rychlostí 3,6 km / h vám velmi ulehčí práci, sekačka jede sama a vy se nemusíte tak namáhat taháním či tlačením jako při sečení bez pojezdu. Speciálně vyvinutá převodovka se pak může pochlubit dlouhou životností.

Parametry a specifikace

Pohon

Pohon Benzínový

Motor

Výkon motoru 1,9 kW
Typ motoru Čtyřtaktní
Objem motoru 140 cm3

Vlastnosti

Záběr 460 mm
Plocha trávníku 1 200 m2
Objem koše 60 l
Materiál koše Textil
Materiál šasi Kov

Výbava

Výbava Boční výhoz

Typ sekačky

Typ sekačky Rotační

Pojezd

Pojezd S pojezdem

Elektrický startér

Elektrický startér Bez startéru
Kód:  BOM65c
Prod. číslo:  Hecht549SB5IN1
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07