Obnovit stránku

BISON POLY MAX express white 165 g

4,8 6 hodnocení
Garance nejlepší ceny
109,-

BISON POLY MAX express white 165 g

Vysoce odolné montážní lepidlo BISON POLY MAX express white o hmotnosti 165 g je ideální do interiérů i exteriérů. Lepidlo vyniká rychlým nástupem účinku a odolností vůči teplotám od -40 do 100 °C. Je určeno na spojování všech druhů materiálů, včetně savých i nesavých. Lepidlo vytváří pružný typ spoje, je bez zápachu a odolné vůči UV záření. Má vodoodpudivé účinky, jednoduše se aplikuje a nesmršťuje se.

Klíčové vlastnosti lepidla BISON POLY MAX express white 165 g

  • Montážní lepidlo BISON POLY MAX express white pro pružný typ spoje s vysokou pevností
  • Možnost použití na všechny druhy materiálů
  • Vysoká odolnost proti vlhkosti, UV záření a rozdílným teplotám
  • Vodoodpudivé účinky a bez zápachu
  • Jednoduchá aplikace a rychlý nástup účinku
  • Přetíratelné lepidlo 

Hmotnost:
165 g

Návod k použití:
Lepení a fixace: Lepené plochy musí být suché a odprášené. Lepidlo naneste jednostranně v bodech nebo proužcích a přitlačte k sobě. U těžkých materiálů lepené dílce zafixujte na 2 hodiny. Plnou pevnost dosáhne spoj po 4 hodinách (podmínka: alespoň jeden materiál musí být savý - u nesavých materiálů je finální době dosaženo po delší době). Lepené dílce lze několik minut korigovat. Minimální pracovní teplota je 5 °C. Nevytvrzené lepidlo lze odstranit mokrým hadrem. Skladujte v chladu a suchu, lepidlo nesmí zmrznout.
Těsnění: Tmel nanášejte do spár rovnoměrně. Do 10 minut vyhlaďte vlhkou (voda s mycím prostředkem bez citronu) stěrkou, špachtlý či prstem. Svislé spáry tmelte od zdola nahoru. Povrh je suchý během cca 15 minut. Kompletní vytvrzení nastane po několika dnech (v závislosti na tloušťce) - rychlost vytvrzení je přibližně 2 mm/24 hodin.

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Objem 165 ml
Použití Univerzální
Typ Montážní
Typ spoje Pružný
Kód:  TRADlep019
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  31078
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19