Obnovit stránku

Campingové nádobí

Milujete pobyt v přírodě, cestování karavanem, tramping a celodenní výlety? Čeká vás v létě táboření nebo oblíbený kemp? Pak se vám bude určitě hodit kempingové nádobí. Klasický ešus dnes můžete doplnit mnoha užitečnými kousky. Pojďte se podívat, jaké nádobí na kempování najdete v nabídce.

Pokračovat
Upřesnit parametry
569 položek
JAD TOOLS trojnožka 120 cm s háčkem - Trojnožka
JAD TOOLS trojnožka 120 cm s háčkem
5
309,-
Skladem > 10 ks
Trojnožka trojnožka 120 cm s háčkem

Campingové nádobí

Při kempování či výletech do přírody se neobejdete bez campingového nádobí. Outdoorové nádobí zahrnuje široké spektrum nádobí, včetně například skládacích hrnců, nerezových hrnků, termosek nebo nádobí plně ekologicky rozložitelného. Vyberte si kvalitní campingové nádobí Tatonka, Sea To Summit, jídelní sadu Mivardi nebo v přírodě plně rozložitelné nádobí EcoSoulife.

 

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02