Obnovit stránku

Zahradní lehátka

Zahradní lehátko je perfektním doplňkem, díky kterému si užijete zasloužený odpočinek a relaxaci. Při výběru se zaměřte především na materiál konstrukce a polstrování, důležitá je také polohovatelnost a celková ergonomie. Co všechno byste o těchto parametrech měli vědět, než si lehátko pořídíte?

Pokračovat
Upřesnit parametry
277 položek

Zahradní lehátka

Zahradní nábytek vám vytvoří pohodlné zahradní posezení nejen v letním období. Venkovní nábytek využijete při oslavách či každodenním posezení na zahradě. Kromě setů zahradního nábytku, zahradní lavice nebo například zahradní houpačky si můžete pořídit také zahradní lehátko, které vám na zahradě vytvoří dokonalou relaxaci! Zahradní lehátka jsou vhodná také jako balkonový nábytek, v tomto případě si před koupí ověřte přesné rozměry balkonu i samotného lehátka. Vsaďte na kvalitu a pořiďte si zahradní lehátka Happy Green, Fieldmann nebo V-GARDEN.

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17