Obnovit stránku

Makita HR2810

7 689,-

Makita HR2810

Ať již máte profi dílnu nebo chcete mít doma k dispozici profesionální nářadí, kombinované kladivo Makita HR 2810 je dlouhodobě oblíbenou volbou. Kladivo s příkonem 800 W je vhodné pro vrtání, vrtání s příklepem a sekání.

Oceníte ho při náročnějším vrtání např. do panelu (ušetříte si spoustu námahy) nebo při sekání betonu, kde už poznáte sílu úderu 2,8 J a možnost 40 různých nastavení sekáče. Samozřejmě zvládá běžné vrtání do dřeva, kovu, plastu atd..

V příklepovém režimu nabízí až 4400 úderů za minutu, které jsou tlumeny speciální konstrukcí. Inteligentní elektronika, pravý a levý chod spolu s omezovačem proudu jsou samozřejmostí.

Kladivo váží 3,4 kg, což vám dá dostatečný pocit pořádného nářadí. Součástí balení je i praktický plastový kufr s dalším příslušenstvím. K němu patří hloubkový doraz a boční rukojeť pro pohodlnější práci.

Hlavní přednosti

  • Značková kvalita Makita
  • Vrtání, příklep i sekání
  • Levý i pravý chod
  • 40 různých nastavení sekáče
  • Odolný plastový kufr + příslušenství

Parametry a specifikace

Typ

Typ Kombinované
Napájení Síťové

Vlastnosti a funkce

Počet příklepů/min 4 500
Počet otáček 1 100 ot/min
Příkon 800 W
Síla úderu 2,8 J
Upínání SDS Plus
Vlastnosti rukojeti Protiskluzová

Balení

Součást balení Kufr, Přídavná rukojeť, Hloubkový doraz

Rozměry a hmotnost

Šířka 89 mm
Výška 225 mm
Hloubka 314 mm
Hmotnost 5,4 kg
Kód:  CIB104j
Záruka: 24 měsíců
Rozšířená záruka: +12 měsíců
Prod. číslo:  HR2810
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14