Obnovit stránku

HOOVER AWDPD4138LHR/1

+ 5 let záruka po registraci
3,0 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

HOOVER AWDPD4138LHR/1

Inteligentní péče ušitá na míru

Pračka se sušičkou nové generace Hoover Axi AWDPD 4138LHR/1 se díky umělé inteligenci dokonale přizpůsobí vašemu životnímu stylu. Nejen, že budete moci prací a sušící cykly vzdáleně ovládat pomocí mobilní aplikace, ale pračka dokonce odhadne vaše zvyky a přizpůsobí tak nastavení na míru vašim potřebám. Nejvyspělejší technologie se postarají o vynikající výkon i při praní všech druhů tkanin a barev pohromadě a rovněž je zajištěna vynikající energetická úspornost. Tento model disponuje jedinečnou kapacitou bubnu na 13 kg prádla při zachování standardního rozměru, díky čemuž pohodlně vyperete oblečení pro celou rodinu.

AXI – nový člen vaší chytré domácnosti

AXI je přizpůsobená pro připojení k virtuálnímu hlasovému asistentu Alexa a je kompatibilní s Google Assistant. Pokud tyto asistenty ve své chytré domácnosti již používáte, snadno na ně napojíte i svou pračku, sušičku či myčku AXI.*

*hlasová funkce je dostupná pouze v anglickém jazyce


Klíčové vlastnosti pračky se sušičkou Hoover AWDPD 4138LHR/1

  • Energetická třída AAA
  • Náplň pro 13 kg prádla (praní) a 8 kg prádla (sušení)
  • Pára pro oživení prádla, desinfekci a odstranění zápachu
  • 15 programů + WiFi programy
  • 3 úrovně senzorového sušení - Extra suché, K žehlení, Na ramínko
  • Časované sušení – 120/90/60/30 minut
  • Výkonný a tichý invertorový motor
  • Bezdrátové propojení pračky pomocí WiFi a Bluetooth
  • Ovládání hlasem
  • Odložený start až o 24 hodin
  • Hmotnostní automatika - detekce množství prádla a přizpůsobení praní
  • Technologie Total Care vytváří perfektní kombinaci vody a pracího prostředku

Technologie Care Dose

Automatické dávkování

Již si nemusíte dělat starosti s přesným dávkováním pracího prostředku či aviváže. Exkluzivní systém Care Dose automaticky uvolňuje optimální množství přípravku v závislosti na tvrdosti vody a typu zvoleného programu. Pračka zajistí pohodlné dávkování až na 21 pracích cyklů s nejlepší účinností.

Exkluzivní design

Exkluzivní design

Jedinečný moderní design doplňují elegantní chromované prvky a 3D LED displej, který se objeví až po zapnutí spotřebiče, čímž je zachován jeho minimalistický vzhled. Pračka Hoover AWDPD4138LHR/1 je opatřena velkými chromovanými dvířky s tónovaným sklem.

Program Total Care

Program Total Care

Díky speciálnímu pracímu programu Total Care pohodlně vyperete všechny druhy tkanin a barev najednou s vynikajícími výsledky. Vašemu oblečení bude vždy poskytnuta maximálně šetrná péče, aby vypadalo jako nové po dlouhou dobu.

Dotykové ovládání

Dotykové ovládání

Dotykový ovládací panel s LED displejem umožní pohodlné nastavení pracího cyklu a rovněž zajistí snadný přístup k rychlým pracím programům. Nechybí ani tlačítko odloženého startu na 24 hodin a funkce osvěžení párou.

Mobilní aplikace Hoover Wizard

Chytrá mobilní aplikace

Pro pohodlné ovládání pračky na dálku můžete využít mobilní aplikaci Hoover Wizard, která se spotřebičem komunikuje pomocí bezdrátového rozhraní WiFi a Bluetooth. Kromě vzdáleného ovládání aplikace umožní přizpůsobit prací program dle vašich preferencí či ovládat pračku hlasem. Na displeji mobilního zařízení rovněž můžete zobrazit aktuální stav pracího cyklu a informace o spotřebě energie.

Hoover Talks

Intuitivní ovládání hlasem

Technologie Hoover Talks umožní snadno vybrat a na dálku spustit prací nebo sušící program pomocí hlasového příkazu. Během praní budete informování o průběhu cyklu a upozorněni na jeho dokončení. Pračky se můžete dokonce zeptat na doporučení vhodného programu pro daný typ tkaniny. AXI rovněž spolupracuje s hlasovými asistenty Alexa a Google Assistant. Hlasový asistent funguje v angličtině.


Osvěžení párou

Osvěžení párou

Díky aktivní páře efektivně zkrátíte dobu žehlení oděvů a navíc prádlu dodáte opětovnou svěžest a odstraníte nepříjemné pachy, aniž by jste ho museli znovu prát.

Rychlé programy

Rychlé programy

S 4 rychlými programy vyperete prádlo za 14, 29, 44 nebo 59 minut v závislosti na jeho množství a míře ušpinění. Technologie All in One umožní vyprat plnou náplň smíšeného prádla za pouhých 59 minut.

Dotykový displej

Dotykový displej

Inovativní hladký LED displej s dotykovým ovládáním vás bude podrobně informovat o průběhu pracího cyklu a zbývajícím času do jeho ukončení.

Inverter Technology

Inverter Technology

Pračky Hoover jsou vybaveny tichým invertorovým motorem, který účinně snižuje vibrace a hluk během praní a rovněž se postará o dlouhotrvající spolehlivý výkon.

Rychlý výběr programů

Rychlý výběr programů

Díky novému ovládacímu panelu rychle zvolíte požadovaný prací či sušící program a nastavíte jeho parametry. Ovládání pračky nikdy nebylo jednoduší.

Praní s průvodcem

Praní s průvodcem

Pračka je vybavena průvodcem, který vám poskytne chytrá  doporučení, díky čemuž dosáhnete vždy nejlepších výsledků. Navíc si můžete uložit seznam vašich oblíbených pracích programů pro rychlý přístup.

Předvídání

Předvídání

Hoover AXI disponuje chytrými funkcemi jako je předpověď počasí a sezónní připomínky, díky kterým získáte užitečné tipy pro zvolení nejlepšího času praní a správu vašeho šatníku pro dané roční období.

Aktivní servis

Aktivní servis

Nadstandardní funkce zákaznického servisu umožní v případě poruchy poskytnout na dálku informace o stavu spotřebiče, čímž je urychlena diagnostika problému a jeho řešení.


Parametry a specifikace

Hmotnost

Hmotnost 79 kg

Délka hadice

Délka přívodní hadice 1,5 m
Délka odpadní hadice 1,5 m (1,5 m)

Vlastnosti

Provedení pračky Se sušičkou
Plnění Přední plnění
Typ modelu Samostatně stojící model
Počet programů 13

Rozměry pračky

Velikost (hloubka) Standardní (nad 50 cm)
Hloubka 66,5 cm
Šířka 60 cm
Výška 85 cm

Funkce

Funkce pračky Parní program, Invertorový motor, Odložený start, Rychlý program, Displej, Automatické dávkování, LED indikátory, Ovládaní mobilem, Dětská pojistka

Barva pračky

Barva Šedá
Kód:  HOOVPS014
Prod. číslo:  31008477
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04