Obnovit stránku

HOOVER HBWMO 916TAHC-S

+ 5 let záruka po registraci + 11 let záruka na invertorový motor po registraci
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

HOOVER HBWMO 916TAHC-S

Hoover HBWMO 916TAHC-S je vestavná pračka s minimální hlučností. Pračka patří do energetické třídy A+++ - 40 %, čímž šetří nejen energii, ale i vaše peníze. Do bubnu této pračky se najednou vejde až 9 kg prádla. Maximální otáčky odstřeďování činí 1600 ot./min. Chytrou pračku Hoover můžete díky technologii One Fi Extra a aplikaci Wizard ovládat dálkově pomocí chytrého zařízení připojeného skrze Wifi nebo NFC. Pračka Hoover nabízí 16 základních programů + 40 programů One Fi Extra. Ovládání pračky vám usnadní otočné tlačítko a dotykový displej.

Klíčové vlastnosti pračky Hoover HBWMO 916TAHC-S

  • Hoover HBWMO 916TAHC-S je vestavná a chytrá pračka
  • Tato pračka Hoover patří do energetické třídy A+++ - 40 %
  • Kapacita bubnu této pračky je 9 kg
  • Maximální otáčky dosahují až 1 600 ot./min.
  • Díky technologii One Fi Extra lze ovládat pračku dálkově
  • Pračka nabízí 16 základních programů a 40 programů One Fi Extra
  • Ovládání pračky Hoover je díky otočnému tlačítku a dotykovému displeji velmi intuitivní

Technologie All In One

Hoover HBWMO 916TAHC-S disponuje technologií All In One, která vám ušetří až 50 % energie. Navíc díky této technologii dosáhnete lepších výsledků, hloubkového čištění a dezinfekce. Pračka Hoover ve speciální komoře vytvoří pěnu z pracího prášku a vody - touto pěnou je pak prádlo během praní namáčeno. Můžete tak prát různé látky (např. bavlněné prádlo) při teplotě 20 °C a dosáhnout srovnatelných výsledků, jako při praní na 40 °C. Technologie All In One zajistí také odstranění alergenů a zbytků pracího prášku. Díky optimální teplotě a optimalizovanému máchání odstraňuje pračka Hoover zbytky alergenů a pracího prostředku.

Prací programy a funkce

Mezi 16 základních programů praní patří: All in One 20 °C, All in One Hygienický, All in One 59 min, Rychlý 14, 30, 44 min, Tmavé, Vlna, Ruční praní a Hedvábí, Máchání, Odčerpávání + odstředění , Košile, Jemné, Syntetika, Bavlna a Bílé. Dále je k dispozici 40 programů One Fi Extra. Lze rovněž nastavit teplotu praní, úroveň znečištění, otáčky odstřeďování, odložený start až 24 hodin, rychlé praní nebo noční praní. Vestavná pračka Hoover HBWMO 916TAHC má také ukazatele zbytkového času praní a zvukového ukazatele ukončení cyklu. Mezi další funkce a možnosti nastavení pračky Hoover patří bezpečnostní zámek dveří, ochrana proti přepěnění, Antiowerflow - ochrana proti přetečení a odložený start - až o 24 hodin.

Parametry a specifikace

Hmotnost

Hmotnost 69 kg

Délka hadice

Délka přívodní hadice 1,5 m
Délka odpadní hadice 1,5 m (1,5 m)

Vlastnosti

Provedení pračky Bez sušičky
Plnění Přední plnění
Typ modelu Vestavný model
Počet programů 16

Rozměry pračky

Velikost (hloubka) Standardní (nad 50 cm)
Hloubka 54,1 cm
Šířka 60 cm
Výška 85 cm

Barva pračky

Barva Bílá
Kód:  HOOVPR015
Prod. číslo:  31800243
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02