Obnovit stránku

HOOVER HWP 48AMBC/1-S

4,6 36 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Haier
Candy
Hoover
Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Pračka s předním plněním
HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Pračka s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S vám zajistí dokonalé výsledky při praní vašeho prádla. Pračka s předním plněním je vybavena výkonným bezkartáčovým motorem ECO-POWER INVERTER MOTOR a 9 pečujícími cykly, které se šetrně a účinně postarají o vaše prádlo. Vše můžete pohodlně ovládat pomocí chytré aplikace hOn či pomocí přehledného dotykového displeje. Pračka spadá do energetické třídy A. Náplň pračky činí 8 kg a nabízí 16 programů. Aplikace vám pomůže vybrat ten nejvhodnější cyklus. Pračka s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S je tak skvělý pomocník do každé domácnosti. . 

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Klíčové vlastnosti pračky prádla HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Eco Power Inverter motor

Konektivita Wifi + Bluetooth

9 pečujících cyklů

Kg Mode Plus

Aplikace hOn

Noční praní

Hlasoví asistenti Alexa a Google Asssistant 

Perfektní výkon pračky HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S je skvělý pomocník do každé domácnosti. Díky bezkartáčovému motoru se šetrně, ale účinně postará o vaše prádlo. Navíc můžete pračku ovládat pomocí aplikace hOn.

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

HOOVER HWP 48AMBC/1-S nabízí vysoký výkon a perfektní účinnost

Nová řada praček Hoover H-WASH 500 disponuje výkonným a odolným BPM ECO-POWER INVERTER MOTOREM. Bezkartáčový motor pracuje s permanentními magnety a snižuje vibrace. Motor je dokonce 4krát odolnější, díky čemuž vám zaručí dlouhou životnost pračky HOOVER HWP 48AMBC/1-S. Motor zároveň pracuje velmi tiše, takže je pračka vhodná i do obývacích pokojů spojených s kuchyní.

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Pohodlné připojení k WiFi

Ovládání Pračky s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S nebylo nikdy snazší. Můžete ji pohodlně ovládat pomocí chytré aplikace hOn, která je snadno dostupná pro Android i iOS. Pomocí aplikace lze velmi snadno zkontrolovat stav pračky HOOVER HWP 48AMBC/1-S, i přesto, že se nacházíte v práci. Zjistit můžete také všechny potřebné údaje o spotřebě či údržbě. Nechybí také možnost nastavení, které vám doporučí prací prostředek pro vaši náplň a mnoho dalších tipů. 

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s pečujícím cykly

Pokud si nevíte rady s praním vyzkoušejte automaticky program, který na základě vloženého prádla sám přizpůsobí praní. 

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

HOOVER nabízí 9 pečujících pracích cyklů

Pračka s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S je vybavena 9 pečujícími pracími cykly, které se perfektně postarají o vaše prádlo. Auto Care prací cyklus automaticky přizpůsobí průběh praní kapacitě a typologii zatížení s maximální péčí a s dokonalými výsledky již při 30 °C. To vše díky perfektnímu smísení vody a detergentu. Pro rychlé praní s vysokou úrovní péče zajisté využijete prací cyklus All in one. (59 min na 40 °C). Už žádné zbytečné plýtvání energiemi. Cyklus rychlé péče vám nabídne rychle a efektní praní za 14, 30 nebo 44 minut na 30 °C). Pokud potřebujete šetrnou péči pro vaše jemné oděvy a vlnu, vyzkoušejte prací cyklus jemné péče, který pere na 20 °C). O hloubkové čištění se postará Antialergenní péče (79 min na 60 °C). Jemné osvěžení s dotykem práou dosáhnete pomocí cyklu Péče při osvěžení (39 min na 30 °C). O vaše sportovní oblečení se postará Fitness péče (29 min na 40 °C).

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Aplikace vám pomůže vybrat ten nejvhodnější cyklus

Skvělou vychytávkou pračky s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S je možnost propojení s mobilní aplikací, která vám navrhne ten nejlepší program pro vaše oděvy. Jednoduše stačí vyfotit váš oděv a naskenovat štítek, který je vždy přišitý uvnitř oděvu. Výhodou je, že poté můžete štítek odstřihnout, takže vás nebude nepříjemně škrábat. Všechny potřebné informace o vašem oděvu tak budete mít zaznamenány v aplikaci. Kdykoliv se tedy můžete podívat na kolik stupňů se má dané oblečení prát. Aplikace hOn vám pomůže vybrat ten nejvhodnější program a díky tomu budete mít vždy krásně hebké prádlo.

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Pračka šetří spotřebu vody a energie

Pračka s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S se dokáže přizpůsobit množství náplně tak, aby zajistila co nejlepší výsledky. Díky tomu zvýší až o 60 % svou účinnost a šetří spotřebu vody a energií. Vaše prádlo bude jemné a krásně čisté.

Komfortní používání pračky HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Komfortní používání pračky HOOVER HWP 48AMBC/1-S je základ! Vhod vám přijde také parní funkce a možnost komunikace pračky pomocí hlasových asistentů.

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

HOOVER HWP 48AMBC/1-S může využít parní funkce pro hygienicky čisté prádlo

Pračka s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S disponuje párou, která dokáže odstranit zápach a zároveň desinfikovat vaše prádlo. Parní funkce rozptýlí páru uvnitř bubnu a uvolní vlákna. Díky tomu pomáhá odstranit veškeré nečistoty a skvrny, které se na prádle nacházejí. Prádlo se následně lépe žehlí.

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Hlasoví asistenti pro snadnou komunikaci s pračkou HOOVER

Mimo aplikaci můžete pračku HOOVER HWP 48AMBC/1-S ovládat také prostřednictvím hlasových asistentů pro chytrou domácnost jako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládání je dostupné v angličtině, italštině, francouzštině, španělštině, němčině a ruštině.

Noční režim

Noční režim se sníženou hladinou hluku

Pračka s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S vám nabízí také noční praní, díky kterému můžete využít levnější noční elektřiny. Noční praní automaticky nastaví plynulejší a tišší pohyby bubnu a výrazně sníží hladinu hluku. Odteď nebude problém prát i v noci, aniž by vás pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S něčím rušila. 

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Přehledný displej

Přehledný digitální displej

Abyste měli naprostý přehled o všech programech a funkcích, je pračka s předním plněním HOOVER HWP 48AMBC/1-S vybavena přehledným dotykovým displejem, který je v češtině či slovenštině. Ovládání je intuitivní a zvládne ho opravdu každý. 6místný textový displej vám nabízí možnost zvolit program a funkce, které budou vyhovovat vašim oděvům.

Pračka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s předním plněním

Parametry a specifikace

Hmotnost

Hmotnost 63 kg

Připojení a kompatibilita

Připojení Wi-Fi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa

Energetické parametry pračky 2021

Energetická třída A
Spotřeba energie (praní) 47 kWh/100 c.
Kapacita pračky (praní) 8 kg
Vážená spotřeba vody na cyklus (praní) 44 l
Doba trvání (praní) 218 min (3,63 h)
Třída účinnosti odstřeďování a sušení B
Emise hluku šířeného vzduchem (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Provedení pračky Bez sušičky
Plnění Přední plnění
Typ modelu Samostatně stojící model
Počet programů 16

Rozměry pračky

Velikost (hloubka) Standardní (nad 50 cm)
Hloubka 53 cm
Šířka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkce

Funkce pračky Parní program, Invertorový motor, Váhová automatika, Odložený start, Rychlý program, Displej, Ovládaní mobilem
Technologie pračky Aqua Stop, Fuzzy Logic

Barva pračky

Barva Bílá
Kód:  HOOVPR024
Prod. číslo:  31010287
Odkazy: Informační list Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16