Obnovit stránku

House of Marley Rise BT - palm

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

House of Marley Rise BT - palm

House of Marley Rise BT - Palm jsou bezdrátová sluchátka s ikonickým designem, který ctí kořeny této značky a přidává moderní prvky. Sluchátka jsou vybavena dynamickými 50mm měniči se skvělými basy. Měniče jsou umístěny v pohodlných náušníkách přes uši. Hlavový most je vyroben z chirurgické oceli, která je potažená exkluzivní látkou Marley REWIND. Sluchátka Rise BT jsou lehká a odolná, jistě oceníte i skládací konstrukci umožňující snadnější přenášení s menšími nároky a prostor např. v batohu či kabelce. 

Klíčové vlastnosti Bluetooth sluchátek House of Marley Rise BT - Palm

  • Doba přehrávání až 12 hodin
  • Skládací konstrukce
  • Hlavový most a pouzdro z exkluzivní látky Marley REWIND
  • Odnímatelný opletený kabel se nezamotává
  • S vestavěným mikrofonem a ovládáním na mušli
  • Bezdrátový bluetooth poslech

Sluchátka s výdrží až 12 hodin

Opletený odnímatelný kabel s délkou 145 cm se nezamotává a je vyroben speciální technologií, která pomáhá eliminovat statickou energii. Tato funkce zaručuje kvalitní zvuk, ten je tak maximálně jasný a zřetelný. Na kabelu se nachází ovladač s jedním tlačítkem a integrovaným mikrofonem. Ovládání na kabelu pro přijetí / ukončení je kompatibilní s většinou mobilních telefonů. Na vybraných modelech může fungovat i pro ovládání hudby.
Bezdrátový přenos hudby zajišťuje technologie Bluetooth. Integrovaná baterie slibuje až 12 hodiny přehrávání. House of Marley Rise BT - Palm jsou tak ideálním společníkem na cesty nebo odpočinek. Nabíjení poté probíhá pomocí dodávaného microUSB kabelu. Sluchátka navíc disponují na pravém náušníku 3tlačítkovým ovladačem pro komfortní obsluhu. Součástí balení je stylové pouzdro taktéž z látky REWIND.

Parametry a specifikace

Barva

Barva Hnědá
Kód:  HMR0021r5
Prod. číslo:  EM-JH111-PM
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18