Obnovit stránku

HPE 16GB DDR4 2666MHz ECC Registered Single Rank x4 Smart

Zobrazit alternativy

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

HPE 16GB DDR4 2666MHz ECC Registered Single Rank x4 Smart

Vysoce kvalitní 16GB paměťový modul typu DDR4 je určen pro výkonné systémy, servery a víceprocesorové počítače s podporou ECC Registered technologie. Své uplatnění najde v malých a středních podnicích. Pracuje na frekvenci 2 666 MHz a může se pochlubit maximální spolehlivostí v nepřetržitém provoze, kdy nabízí až o 66 % zlepšení stability výkonu oproti modulům DDR4 s frekvencí 2 400 MHz.

Klíčové vlastnosti serverové paměti HPE 16 GB DDR4

  • Značková serverová paměť pro malé a střední podniky
  • Určená pro vybrané servery HP
  • Technologie ECC Registered 
  • Vysoká spolehlivost a stabilní výkon

Profík ve svém oboru

Technologie ECC kontroluje transparentně a v reálném čase integritu dat uložených v paměti. Dokáže tak nalézt a opravit chybu v jednom bitu a odhalit chybu ve dvou bitech. Některé paměťové řadiče dokážou ve spolupráci s ECC pamětí opravovat i chyby většího rozsahu. Většina serverových desek vyžaduje paměti s podporou ECC. Paměťový modul s organizací čipů "x4" jsou určeny pro nejnáročnější použití, podporují celou řadu profesionálních technologií jako multiple-bit error correction, Chipkill, memory scrubbing nebo Intel Single Device DataCorrection (SDDC), proto jsou ideální pro kritické aplikace a důležité servery.

Parametry a specifikace

Určení a typ

Určení Pro server
Provedení DIMM

Kapacita

Frekvence a časování

Frekvence paměti 2 666 MHz

Pokročilé parametry

Napětí 1,2 V
Další vlastnosti ECC
Kód:  TH913g50
Prod. číslo:  815098-B21
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12