Obnovit stránku

Společenské a deskové hry Hasbro

Hasbro Gaming - společenské hry pro všechny

Hasbro Gaming

Hasbro je unikátní společnost vyrábějící nejznámější společenské hry na trhu. Díky Hasbro Gaming prožijete ty nejlepší herní zážitky na světe. Kromě samotné výroby se Hasbro zabývá také etickou stránkou her a bezpečností. Díky velkému počtu kategorií a různorodosti her si najdou své oblíbence jak děti, tak dospělí. Máte rádi hry spíše vědomostní, nebo třeba strategické? U Hasbro Gaming si vybere skutečně každý.

Desková hra Monopoly

Společenské hry Hasbro v čele s Monopoly

Mezi nejklasičtější rodinné deskové hry patří hra Monopoly. Jejím principem je obchodování s nemovitostmi. Důležité je být rychlejší než protihráč, abyste to byli vy, kdo prodá nemovitost za balík peněz. Délka společenské hry Monopoly se odvíjí od zvolené varianty, obvykle ale trvá 15-120 minut. Hra je vhodná pro alespoň 2 hráče ve věku od 8 let.

Různé edice deskové hry Monopoly

Společenská hra Monopoly je vydávána v různých podobách a každá z variant je něčím jedinečná. Pro děti je v nabídce desková hra Monopoly Junior nebo Monopoly Gamer, inspirované dětskými hrami. Pro ty starší jsou zde Monopoly Ultimate Banking z oblasti bankovnictví nebo třeba národní Monopoly Česká republika. Pro fanoušky seriálů pak například Monopoly Hra o Trůny. Specifické místo pak mají Monopoly Falešné Bankovky nebo Monopoly Stavitelé.

Monopoly - národní edice
Hra Toilet Trouble

Dětské společenské hry

Velmi oblíbenou společenskou hrou u dětí je hra Operace. Hlavní postavou hry Operace je pacient Sam, kterého trápí zdravotní problémy. Tyto problémy se hráči snaží odstranit tak, aby se nedotknuli tělních dutin. Hra Operace je určena pro děti od 6 let a její trvání je přibližně 15 minut. Další oblíbenou dětskou hrou jsou Hladoví hrošíci nebo Risk Junior.

Strategické společenské hry

Rádi si hrajete na detektiva a vyšetřujete různé záhady? Pak vás jistě bude bavit detektivní společenská hra Cluedo, jejímž cílem je vypátrat vraha a zjistit kdy a jakou zbraní se zločin stal. Na desce jsou schované tři karty, které se hráči snaží odhalit. Hráči se mohou ptát vždy pouze na tři věci a ty si mohou zapisovat. Hrací doba společenské hry Cluedo se pohybuje okolo 45 minut. Hraní hry je vhodné pro 2-6 hráčů a děti od 8 let.

Společenská hra Hasbro Cluedo
Společenská hra Hasbro Hádej Kdo?

Vědomostní společenské hry

Mezi vědomostními deskovými hrami je velice oblíbená společenská hra Hádej Kdo - nová edice. Jak již název napovídá, v této hře se snažíte uhádnout obrázek osoby či zvířete dříve než váš protihráč. Zeptat se můžete kolikrát chcete, dostanete však odpověď jen ANO/NE. Společenská hra Hádej Kdo je dostupná také ve slovenské verzi Hádaj Kto - nová edícia. Délka jedné hry je zhruba 10-20 minut a doporučuje se pro 2 hráče ve věku od 6 let.

Společenské hry na párty

Nejklasičtější hrou, ať už na rodinných oslavách nebo na párty s přáteli je společenská hra Twister. Jejím účelem je mít určitou končetinu na některém z barevných puntíků podložky. Při hraní společenské hry Twister se hráči nesmí dotknout jinou částí těla podložky - při zapojení více hráčů tedy vzniká pořádná motanice. Hra je určena pro 2-5 hráčů ve věku od 6 let.

Hra Twister
Hra Jenga

Hlavolamy

Užijte si skvělou zábavu a procvičte strategické myšlení se zábavnou hrou Jenga, ve které se hráči střídají při vytahování kvádrů z postavené věže. Hrát ji může již 1 hráč od 6 let. Obdobou je hra Jenga Pass, kde věž z kostek naopak stavíte, a která se nesmí zřítit. Hra je určena pro 2-5 hráčů od 8 let.

Vyzkoušeli jsme 4 nejlepší párty hry.

Upřesnit parametry
28 položek
Taboo - Desková hra
Taboo
Novinka
779,-
Skladem 2 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Desková hra -

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12