Obnovit stránku

Igráček Multigo - Auto s Pinky Star

5 2 hodnocení
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Igráček Multigo - Auto s Pinky Star

Tak malá a tak velkou radost dělá. Legendární postavička mnoha profesí. Igráček. Více představovat snad ani třeba. Nebo ho skutečně ještě neznáte? Deset centimetrů vysoký Igráček padne do dětské ruky jako ulitý a přenese vaše dítě do světa dospělých, ale s dětskou fantazií, kde není nic nemožné. Zkuste si alespoň chvíli hrát s Igráčkem společně s vašimi dětmi a překvapí vás, jaký příběh Igráčkovi vymyslí.

Klíčové vlastnosti

  • česká hračka už od roku 1976
  • kvalitní plast
  • variabilnost
  • doplňky - růžové autíčko
  • oblé tvary pro bezpečnost vašich dětí
  • lehce přenosná hračka
  • vhodné pro děti od 3 let

Igráček v růžovém autíčku

Igráček Multigo - Auto s Pinky Star má svoji hlavní přednost v jednoduchosti. Malá postavička v oblečení holčičky umožní vašim dětem zapojit při hře svoji představivost. Igráček-holčička se vozí ve vlastním růžovém autě. Hračka má malé rozměry a děti ji mohou vzít všude s sebou. Hračka byla vyrobena v České republice a obsahuje malé části, takže je vhodná pro děti až od 3 let věku.

Výška Igráčka:
10,8 cm

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE

Parametry a specifikace

Baterie

Potřeba dokoupit tužkové baterie Ne

Co musíte vědět

Vhodné od 3 let

Výška hračky

Výška hračky 10,8 cm

Baterie

Potřeba dokoupit tužkové baterie Ne
Kód:  HRAa8204
Prod. číslo:  8592168232208
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17