LEGO Disney princezny

Lákavý svět princezen, to je LEGO® | Disney Princess

Se stavebnicemi LEGO® | Disney Princess™ se děti přenesou do pohádkového světa princezen a dalších pohádkových bytostí, které z pohádek znají. Prožijí dobrodružství s Elsou, Annou a Olafem z řady LEGO® | Disney Ledové království v jejich Ledovém zámku? Nebo raději uspořádají ples v zámku některé z ostatních krásných princezen? Popelka, Ariel, Bella i Locika už na ně netrpělivě čekají.

Objevujte stavebnice LEGO® | Disney Mickey and Friends

Na pohádkové zážitky jsou připraveni kamarádi z řady LEGO® | Disney Mickey and Friends™. Myšák Mickey s myškou Minnie, Goofym, Plutem i dalšími hrdiny se nikdy nenudí. Vydají se na průzkum ve vesmírné lodi, pojedou kempovat a navštíví i pouť plnou atrakcí. S LEGO® | Disney Mickey and Friends™ budou děti objevovat stále něco nového.

LEGO Disney Mickey and Friends
Další hrdinové LEGO Disney

Další oblíbení hrdinové v úžasných sadách LEGO® | Disney™

Součástí řady LEGO® | Disney™ jsou ale i další známí hrdinové z pohádek. Legraci si děti užijí s Rychlou rotou – veverkami Chipem a Dalem, kluky Dulíkem, Bubíkem a Kulíkem i jejich lakotným strýčkem Skrblíkem z Kačeřích příběhů, s kamarády Woodym a Buzzem Rakeťákem z Příběhu hraček či medvídkem Pú. LEGO® | Disney™ znamená stejnou zábavu jako v oblíbených seriálech.

LEGO Disney a ilustrované návody

Ilustrované návody pro nejmenší stavitele

Pro začátečníky a děti, které ještě neumí číst, přináší řada LEGO® | Disney™ ilustrované návody a digitálního průvodce Instructions PLUS.

LEGO Disney pro děti od 4 let

Potěší děti už od 4 let

Se sadami LEGO® | Disney™ si můžou hrát děti už od 4 let, a to díky dílkům a konstrukcím přizpůsobeným jejich schopnostem. Děti tak budou mít radost ze hry i ze stavění.

Ikonické minifigurky LEGO Disney

Oblíbení hrdinové ožijí v dětských rukách

Minifigurky ze stavebnic LEGO® | Disney™ jsou propracované do nejmenších detailů. Krásné barvy a dokonalá podoba roztomilých ikonických figurek děti uchvátí.

LEGO® Disney™ Princess– lákavý svět princezen

Malé slečny se přenesou do pohádkového světa princezen i dalších pohádkových bytostí a prožijí s nimi své dětské sny. Je libo navštívit Popelčin královský kočár či Království Arendelle? Nebo vaše dítě nadchnou princezny z Ledového království? Svět LEGO Disney je velmi rozmanitý a osloví tak téměř každou holčičku!


Nekonečné možnosti LEGO stavebnic

LEGO Disney děti nejen baví, ale také rozvíjí jejich tvořivost, představivost a dovednosti. Dá se kombinovat s dalšími LEGO kostkami, čímž ještě více podporuje dětskou fantazii, učení a sebevědomí. Jak říká Popelka: „Pokud něčemu opravdu věříš, nikdy by ses neměla vzdávat, a to ať se stane cokoliv! Jednoho dne se tvé sny splní.“


LEGO Disney pro dospělé stavitele

Vrať se do dětských let a pořiď si LEGO Disney stavebnici pro dospělé. Kultovní postavy LEGO Disney 43179 Myšák Mickey a Myška Minnie pro každého fanouška studia Disney. Dopřejte si odpočinek a relaxujte u 1739 LEGO kostiček.