Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Liontouch Pirátský hák

4,3 4 hodnocení
Garance nejlepší ceny
199,- 209,-

Liontouch Pirátský hák

Kvalitní hračky s designem světové třídy od dánské značky Liontouch vynikají odolností a bezpečností. Ke všem produktům se váže nápaditý příběh plný dobrodružství a hrdinství, který mohou děti napodobovat, dále rozvíjet a užívat si nekonečnou hru. Pirátský hák děti promění v malé piráty. Lze doplnit dalšími hračkami stejné série. Určen je dětem od 3 let a kromě aktivní hry ho lze využít také jako doplněk karnevalového kostýmu nebo zpestření dětské párty. Hračky Liontouch podporují fantazii a motorický vývoj dětí.

Klíčové vlastnosti pirátského háku Liontouch

  • Pirátský hák vhodný pro děti od 3 let
  • Vyrobený z flexibilní pěny EVA v pěti vrstvách
  • Kvalitní hračka s dánským designem podporuje fantazii a motoriku
  • Pirátský hák Liontouch je vhodný na hraní i jako doplněk kostýmu
  • Barevné provedení: červeno-bílo-zlato-černé

Pro Liontouch má bezpečnost nejvyšší prioritu

Přestože se jedná o napodobeniny zbraní, nepředstavují hračky Liontouch pro kluky a holky žádné nebezpečí. Hák je vyrobený z pěny EVA, která umožňuje vytvářet pevné tvary, jež lze přitom bez poškození zcela ohnout. Zbraně z pirátské série nejsou vyztuženy žádným tvrdým stabilizátorem, pěna má až pět vrstev, a proto zajišťuje absolutní stabilitu při zachování nadstandardní ohebnosti.

Parametry a specifikace

Kostýmy

Vhodné pro Děti
Příležitost Karneval

Co musíte vědět

Vhodné od 3 let

Určení

Vhodné od 36 měsíců

Barva

Barva Černá

Materiál

Materiál Pěna
Kód:  HRAkc04365
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  5707307181023

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08