Obnovit stránku

Schleich Samice geparda 14746

5 1 hodnocení
Garance nejlepší ceny
149,-

Schleich Samice geparda 14746

Postavička samice geparda z kolekce Wild Life od německého výrobce figurek značky Schleich je ručně malovaná a vyniká svými propracovanými detaily. Figurka o rozměrech 10,9 × 6,4 × 11,1 cm je věrnou napodobeninou opravdového zvířete. Poznejte se svými dětmi fascinující svět savany pomocí postaviček Schleich, které jsou vyrobeny z kvalitního gumového materiálu s dlouhou životností. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.

Klíčové vlastnosti figurky Schleich - samice geparda

  • Ručně malovaná figurka od značky Schleich
  • Věrná napodobenina geparda s propracovanými detaily
  • Samice geparda je vyrobená z kvalitní tvrdé gumy
  • Hračka je vhodná pro děti od tří let

Poznejte fascinující svět gepardů

Gepardi jsou nejrychlejší zvířata na světě. Díky jejich štíhlému a silnému tělu a dlouhým nohám, dokáží zrychlit až na 120 km/h během několika vteřin. Gepardi jsou vynikající lovci. Nejdříve se velmi opatrně blíží ke své kořisti, dokud od ní není vzdálený pár metrů a poté se, ve správný čas, rozběhne rychlostí blesku. Pokud kořist náhle změní směr, Gepard jednoduše otočí své tělo v polovině skoku. Jeho flexibilní páteř mu to umožňuje. Nicméně, pokud se mu po několika metrech nepodaří kořist chytit, vzdává to. To, že běží tak vysokou rychlostí, jej moc oslabuje a vydrží v tomto tempu jen na krátkou vzdálenost. Gepardi jsou dokonale přizpůsobeni pro pobyt v savaně. Vodu potřebují pít každé tři až čtyři dny.

Parametry a specifikace

Co musíte vědět

Vhodné od 3 let

Výška hračky

Výška hračky 6,1 cm

Vlastnosti

Typ Soška
Druh Zvířátka
Použití Na hraní
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figurek 1 ks
Materiál Guma

Herní sety

Počet kusů v sadě 1 ks

Druh hračky

Druh hračky Figurky

Řada

Řada Wild Life

Téma

Téma Zvířata
Kód:  HRAjd0554
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  4059433816104
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08