Obnovit stránku

Star Wars

Star Wars hračky

Star Wars hračky a sběratelské předměty

Hvězdné války, též Star Wars z dílny George Lucase se staly celosvětovým fenoménem uvedením již prvního filmu Star Wars: Epizoda IV – Nová Naděje. Postupně přibývaly další epizody a rodina Star Wars filmů se rozrostla na celkový počet 9. Hvězdné války zažily vlnu popularity i u dětských fanoušků, po převzetí franšízy společností The Walt Disney Company, pod jejíž taktovkou vznikly poslední 2 filmy a také seriál The Mandalorian, kde se objevuje Baby Yoda.

Darth Vader

Darth Vader

Darth Vader, temný pán ze Sithu. Pozor spoiler – Darth Vader se stal z Anakina Skywalkera, otec Luka a princezny Lei, který byl manipulací a vlivem sithského lorda Dartha Sidiouse (císař Palpatin). Darth Vader bojoval s Lukem, svým synem, a zjistil, že ho císař nezměnil úplně. Císaře Palpatina v rozhodující okamžik zabil a tím jedijské proroctví o vyvoleném, jenž měl přinést rovnováhu Síle, kvůli kterému byl Anakin přijat do řádu Jedi. Charakteristikou Darth Vadera byl jeho robotický černý oblek a velmi specifický zvuk dýchání.

Grogu, neboli Baby Yoda

Grogu, označovaný též jako Baby Yoda, se objevil v seriálu The Mandalorian. Grogu je mládě stejného druhu, jako byl Yoda a Yaddle, proto je označován jako Baby Yoda. Jeho schopnost ovládat Sílu je výjimečná, možná i díky tomu jej Mandalorian měl zajmout a předat zbytku Galaktického Impéria. Mandalorian se však stal jeho adoptivním otcem a ochraňuje Grogu proti Impériu.

Baby Yoda - Grogu
Boba Fett

Boba Fett

Vesmírný nájemný lovec, Boba Fett, se prvně objevil již v původní trilogii Star Wars, nejprve zaměstnán Impériem, v další epizodě kriminálním lordem Jabba Huttem. Boba Fett se objevil skoro v každé epizodě Star Wars, své místo našel i v seriálu The Mandalorian. Svůj vlastní seriál Kniha Boba Fetta získal premiérou na konci roku 2021.

Nyní, když už jsme si představili některé postavy Hvězdných válek, řekněme si o čem Star Wars filmy vlastně jsou. Celý koncept spočívá v konfliktu mezi řádem Jedi a Sithy a těšit se můžete na tajemné prostředí vesmíru a napínavé souboje, které vám Star Wars dárky a všelijaký merch umožní s vašimi hrdiny znovu prožít.

Star Wars: Vzestup Skywalkera – ukončení hlavní ságy

V pořadí devátý a zároveň poslední díl z roku 2019 nese název Star Wars: Vzestup Skywalkera a navazuje na Star Wars díly Síla se probouzí a Poslední z Jediů. Diváci se tak mohou těšit na dalekou výpravu do tajemné galaxie, kde a odehraje konečný boj za její svobodu a sága Skywalkerů bude ukončena. Nastane konečně mír?

Star Wars figurky a plyšáci – radost nejen pro sběratele

Star Wars figurky a plyšáci jsou vhodné pro sběratele i děti, které chtějí mít své oblíbené hrdiny vždy při ruce. Figurky Yody, Darth Vadera, Chewbacci a mnoha dalších mohou sloužit i jako noční světlo a děti tak uvidí svou postavičku i v noci. Pro nejmenší se hodí i Star Wars plyšáci, kteří dětem mimo jiné poskytnou také pocit bezpečí. V nabídce najdete řadu figurek a plyšáků v různých provedeních a velikostech.

Hvězdné války stavebnice, puzzle a hry zabaví celou rodinu

Hvězdné války stavebnice, puzzle a hry jsou báječnou zábavou pro všechny příznivce této nesmrtelné vesmírné ságy. Pomocí puzzlí si procvičíte jemnou motoriku a se stavebnicemi oživíte vaše oblíbené momenty a ikonické scény. Do legendárního světa, ve kterém se Hvězdné války odehrávají, vás znovu vtáhnou společenské hry, kde budete spolu s vašimi oblíbenými hrdiny bojovat proti Temné straně Síly.

i

Nejoblíbenější stavebnice – LEGO Star Wars

Pokud vás zaujaly stavebnice, podívejte se na LEGO Star Wars, které přináší skutečný stavitelský zážitek a mezi stavebnicemi je spolehlivou klasikou.

Navštívit místa z filmů vám pomohou Star Wars počítačové a konzolové hry

Star Wars počítačové a konzolové hry vám nabídnou okamžitý přesun do prostředí filmů a jak se bude hra vyvíjet záleží jen na vás. Na začátku si zvolíte, ve kterém z devíti filmů chcete hrát a dále budete mít na výběr, které Star Wars postavy chcete zastupovat, ať už budou to hrdinové nebo padouši. Poté už se můžete vydat na vaši vlastní cestu napříč galaxií, která bude plná zážitků a dobrodružství.

Do školy se Star Wars – školní potřeby

Star Wars školní potřeby nesmí chybět v žádné výbavě školáka, který má Hvězdné války v oblibě. Do praktického batůžku si děti budou moci uložit své školní potřeby nebo malou svačinku, se kterou vyrazí na výlet a stylový zápisník s jejich oblíbeným hrdinou jim bude celý den při ruce.

Figurky a plyšáci Star Wars
Figurky a plyšáci

Stavebnice Star Wars
Stavebnice

Počítačové a konzolové hry Star Wars
Počítačové a konzolové hry

Školní potřeby Star Wars
Školní potřeby

Praktický dárek pro všechny nadšence aneb hrnky z Hvězdné války

Hrnky z Hvězdné války jistě velmi ocení každý milovník této ságy. Hvězdné války jsou sérií, která je značně oblíbená u všech věkových kategorií, a právě proto mohou být hrnky s oblíbenými motivy také skvělým dárkem. K dostání jsou zábavné hrnky měnící barvu nebo také cestovní hrnky, díky kterým s vámi vaši hrdinové budou i na cestách.

Star Wars oblečení a doplňky oživí váš každodenní outfit

Oblečení a doplňky Star Wars jsou pro skalní fanoušky tohoto populárního sci–fi klasikou. V nabídce na vás čekají např. Mandalorian trička s motivy Baby Yody nebo Irona Mando, ale také běžná trička se Star Wars logem. Dejte najevo, že jste skutečnými fanoušky Hvězdných válek a zároveň se pochlubte s novým kouskem vašeho šatníku!

Fanoušci seriálu Mandalorian se mají také na co těšit

Mandalorian je první hraný Star Wars seriál, který si od svého prvního vysílání získal mnoho fanoušků po celém světě. Velkým fenoménem se pak stala postavička malého hrdiny Baby Yody, která svou rozkošností okouzlila téměř celý svět. Mrkněte se do naší nabídky, kde najdete celou řadu produktů, od puzzlí přes společenské hry až po další různé doplňky.

i

Hvězdné války a anime?

Pro některé to bude možná novinkou, ale tato legendární sága byla zpracována také v anime provedení, které nese název Star Wars: Visions. Jedná se o sbírku krátkých animovaných filmů na jejichž vzniku se podílelo sedm japonských anime studií.

Star Wars knihy pro literární nadšence

Star Wars knihy jsou příjemným oddechovým čtením pro ty, kteří se skrze něj chtějí zažít nezapomenutelnou cestu galaxií a sledovat osudy oblíbených hrdinů. K dostání je široká škála knih, takže si každý najde tu svou. Pro ty nejmenší čtenáře je v nabídce například komiksové zpracování osudů Darth Vadera nebo Luka Skywalkera.

Hrnky Star Wars
Hrnky

Oblečení Star Wars
Oblečení

Mandalorian Star Wars
Mandalorian

Knihy Star Wars
Knihy

Upřesnit parametry
636 položek

Star Wars

V kategorii Star Wars máme právě teď na Alza.cz celkem 636 produktů. Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12