Obnovit stránku

Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red

4,6 17 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red

Chytré sportovní hodinky Huawei Watch GT 2e jsou stvořeny k pohybu

Nová generace chytrých fitness hodinek Huawei Watch řady GT 2e je navržena především pro aktivní životní styl. Jedná se o spolehlivého parťáka, který se postará o přesné měření široké plejády pohybových aktivit včetně asistence pro zvýšení efektivity tréninku. Nově je k dispozici senzor okysličování krve a nechybí ani pokročilé technologie TruRelax a TruSeen 3.5 nebo bohatá nabídka 85 režimů cvičení. Samozřejmostí je voděodolná konstrukce a řada praktických funkcí pro usnadnění každodenního života, jako je příjem mobilních notifikací, integrovaný hudební přehrávač s úložištěm na 500 skladeb či široké možnosti přizpůsobení.


Klíčové vlastnosti chytrých hodinek Huawei Watch GT 2e Lava Red

  • Lehká a odolná konstrukce z nerezové oceli
  • Voděodolnost 5 ATM
  • 1,39" AMOLED displej s ochranným 3D sklem
  • Svižný a úsporný procesor Kirin A1
  • Měří až 85 různých sportovních aktivit
  • 13 namluvených běžeckých tréninků
  • Senzor srdečního tepu TruSeen
  • Senzor okysličení krve VO2 Max
  • Monitorují fyzické aktivity - kroky, vzdálenost, spálené kalorie
  • Měření stresu, doby zotavení, monitoring spánku
  • Navigační GPS / GLONASS modul
  • Dlouhá výdrž baterie až 14 dní
  • Bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.1
  • Hudební přehrávač s úložištěm až na 500 skladeb

Odolné tělo z nerezové oceli

Chytré hodinky Huawei Watch GT 2e Lava Red na první pohled zaujmou stylovým a promyšleným designem, který si prostě zamilujete. Tělo hodinek je vyrobeno z lehké a zároveň odolné nerezové oceli, díky čemuž jsou Huawei Watch GT 2e vhodné i pro outdoorové aktivity. Pohodlné každodenní nošení zajistí perforovaný silikonový řemínek.


Huawei Watch GT 2e s dotykovým AMOLED displejem

Přední strana hodinek je opatřena 1,39" dotykovým AMOLED displejem s rozlišením 454 × 454 pixelů a vynikající čitelností i na přímém slunci. Huawei Watch GT 2e si můžete přizpůsobit dle vašeho gusta díky široké nabídce stylových ciferníků s možností výběru zobrazených hodnot. Displej je navíc chráněn sklem se zvýšenou výdrží proti oděru.

Výdrž baterie až 14 dní

Výdrž baterie hodinek Huawei Watch GT 2e činí až 14 dní

Chytré hodinky disponují kvalitním čipem Huawei Kirin A1, který vyniká extrémní úsporností při zachování vysokého výkonu. Díky speciálním algoritmům a optimalizaci procesů je prodloužena životnost baterie na maximum, takže hodinky můžete bez problému používat až po dobu 14 dní na jedno nabití.

Osobní trenér

Osobní trenér na vašem zápěstí

Vylepšený senzor srdečního tepu TruSeen zajistí přesné měření aktivity po celý den. Hodinky Huawei Watch GT 2e vám dají k dispozici až 10 namluvených běžeckých kurzů pro zvýšení efektivity tréninku, změnu jeho intenzity a vypočítání času potřebného k regeneraci.

85 režimů cvičení

Huawei Watch GT 2e nabízí 85 režimů cvičení

Huawei Watch GT 2e nabízí 85 vlastních režimů cvičení včetně nových profilů pro horolezectví, parkour, streetdance, surfování nebo skateboard. Navíc můžete v reálném čase sledovat a podrobně analyzovat údaje pro 15 profesionálních sportů, zahrnujících běh, plavání, cyklistiku, turistiku, veslování atd.

Automatická detekce cvičení

Automatická detekce cvičení

Během tréninku chytré fitness hodinky Huawei Watch GT 2e automaticky detekují pohyb a začnou sledovat vaši aktivitu v ten pravý okamžik. Tato inteligentní funkce je k dispozici pro 6 běžných režimů cvičení: vnitřní / venkovní běh, vnitřní / venkovní chůze, eliptický trenažer a veslování.

Saturace krve kyslíkem

Saturace krve kyslíkem

Nízká hladina SpO2 může způsobit vážné příznaky, jako je nedostatek energie, únava a závratě. Huawei GT 2e podporují jednorázové měření hodnoty SpO2, což vám pomůže detekovat hladinu kyslíku v krvi kdykoli a kdekoli potřebujete.

Měření VO2Max

Měření VO2Max

Hodnota VO2Max označuje maximální míru spotřeby kyslíku měřenou na jednotku času během zdlouhavého tréninku. Vyšší hodnoty VO2Max znamenají vyšší kardiovaskulární vytrvalost.

Aerobní a anaerobní cvičení

Aerobní a anaerobní cvičení

Aerobní nebo anaerobní tréninkový efekt měří účinky tréninku na vaše zdraví. Delší aerobní cvičení vede k zvýšení kondice, zatímco mírné anaerobní cvičení posílí vaše fitness schopnosti.

Čas na zotavení

Čas na zotavení

Zjistěte, díky hodinkám Huawei Watch GT 2e, přesné množství času potřebné k úplnému zotavení z tréninku, což vám pomůže dosáhnout maximální efektivity cvičení, aniž by bylo tělo vystaveno zbytečnému namáhání.      

Intenzita tréninku

Intenzita tréninku

Chytré fitness hodinky Huawei Watch GT 2e shromažďují údaje o týdenním objemu tréninku a na základě těchto informací vypočítávají doporučené tréninkové zátěže.

Aktuální stav cvičení

Aktuální stav cvičení

Hodinky poskytují přehledný přehled vašeho aktuálního tréninkového režimu včetně profesionálních doporučení pro vaše budoucí tréninky.

Běžecký asistent

Běžecký asistent

K dispozici je více než 10 běžeckých kurzů, které v reálném čase reagují na srdeční frekvenci a jsou přizpůsobeny různým úrovním a fitness cílům, včetně nastavení tempa, hubnutí nebo vytrvalosti.

Měření a uvolnění stresu

Měření a uvolnění stresu

Chytré hodinky Huawei Watch GT 2e disponují funkcí Huawei TruRelax™ pro celodenní monitorování hladiny stresu. Dýchací trénink uvolňuje stres a upravuje momentální krizový stav v optimálně stanovený čas.

Monitoring kvality spánku

Monitoring kvality spánku

Aplikace Huawei TruSleep™ 2.0 vám pomůže sledovat a diagnostikovat 6 běžných typů problémů se spánkem a zároveň poskytovat návrhy pro lepší odpočinek.


Parametry a specifikace

Určení a kompatibilita

Kompatibilní OS Android, iOS
Verze kompatibilního OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníku Kulatý
Úhlopříčka displeje 1,39 "
Typ displeje AMOLED

Provedení a odolnost

Velikost pouzdra 46 mm
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Barva pouzdra Černá
Způsob ovládání Kombinované
Hmotnost 43 g

Konektivita a senzory

Bezdrátové technologie Bluetooth, GPS
Senzory a hardware Oxymetr, Vibrace, Glonass, Kompas, Akcelerometr, Gyroskop, Intenzita světla

Funkce

Sportovní aktivity Běh, Cyklistika, Fitness, Chůze, Lezení, Outdoor, Plavání, Triatlon, Turistika, Veslování
Funkce měření sportu Krokoměr, Tepová frekvence, Vzdálenost, Výpočet kalorií, Rychlost, Převýšení, Tepové zóny, Intervalový trénink, Tempo, Úroveň regenerace těla , Virtuální trenér
Zdravotní funkce Měření saturace kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornění na srdeční problémy, Měření úrovně stresu, Inteligentní buzení, Dechová cvičení, Sledování menstruačního cyklu, Připomenutí pohybu
Chytré funkce Hledání telefonu, Přehrávač hudby v hodinkách, Ovládání přehrávače hudby v mobilu, Předpověď počasí, Režim spánku/nerušit, Budík, Datum, Stopky
Sledování polohy a trasy Pomocí GPS v hodinkách
Specializované funkce pro aktivity Outdoorové funkce

Software

OS hodinek Vlastní OS výrobce
Jazyk mobilní aplikace Čeština, Angličtina, Němčina, Maďarština, Slovenština, Francouzština
Jazyk rozhraní Čeština, Angličtina, Němčina, Slovenština, Maďarština, Francouzština

Řemínek

Barva řemínku Červená
Materiál řemínku Silikon
Vyměnitelný řemínek Ano
Min. obvod zápěstí 14 cm
Max. obvod zápěstí 21 cm
Typ zapojení 22mm Quick Release

Výdrž a úložiště

Max. výdrž baterie 336 h (14 d)
Běžná výdrž baterie 30 h (1,25 d)
Kapacita úložiště 4 GB

Vyberte si značku/model hodinek

Značka Huawei
Modelová řada GT 2e
Model 46mm
Kód:  HU4692c2
Prod. číslo:  55025274
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18