Obnovit stránku

Hyper Amber Silver 3800mAh

4,5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Hyper Amber Silver 3800mAh

Věnujte ochraně svým hodinkám Apple Watch maximální úsilí a dobíjejte je kdekoliv a kdykoliv se vám zlíbí. Cestovní pouzdro Hyper Amber představuje velmi promyšlené příslušenství, které kombinuje praktické pouzdro a integrovanou power banku v jednom. Pouzdro kompaktních rozměrů můžete neustále nosit u sebe.

Klíčové vlastnosti

  • Určeno pro Apple Watch
  • Kombinace ochranného pouzdra a power banky
  • Kapacita integrované baterie 3800 mAh
  • Malé rozměry
  • Ideální na cesty
  • USB port pro nabíjení dalších zařízení

Pouzdro i power banka

Co se týče nabíjení, tak stačí hodinky sundat ze zápěstí a vložit je do pouzdra. Apple Watch se díky kapacitě interního akumulátoru 3 800 mAh nabijí až 8×. To už je slušná dávka energie, abyste mohli své hodinky využívat i na dlouhých cestách, kde nebudete mít k dispozici zdroj elektrické energie. Díky USB konektoru budete moci současně také napájet jiná zařízení např. iPhone, iPad a další. Již tak nebudete muset s sebou nosit několik nabíječek pro několik zařízení. Pouzdro Hyper Amber je dodáváno v elegantním hliníkovém provedení respektující barvy společnosti Apple.

Parametry a specifikace

Rozměry

Šířka 101 mm (10,1 cm)
Výška 46,4 mm (4,64 cm)
Hloubka 101 mm (10,1 cm)

Kapacita

Kapacita 3 800 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A

Výkon a nabíjení

Max. výstupní proud 0,5 A

Hmotnost

Hmotnost 270 g
Kód:  EAMI110a
Prod. číslo:  HY-77302200

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03