Obnovit stránku

iOttie One Touch Mini CD Slout Mount

4,6 44 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

iOttie One Touch Mini CD Slout Mount

Nenechte se zbytečně omezovat stojany, které jsou určeny pouze pro jeden typ navigace. Tento výrobek je zcela univerzální, což s sebou přináší mnohé výhody. Váš telefon nebo navigaci budete mít stále na očích. Stojan se stane dokonalým prostředkem pro uchycení vaší elektroniky. Výrobce myslel i na zachování čistých linií interiéru vašeho vozu a vytvořil tak nejen velice funkční počin, ale i moderně vypadající výrobek. Nemusíte se bát, vnitřek vašeho vozu rozhodně nikterak neutrpí na kráse. 

Klíčové vlastnosti

  • Kvalitní zpracování
  • Moderní design
  • Umístění do CD slotu mechaniky
  • Jednoduchá a rychlá instalace
  • Snadná manipulace

Velice snadná a rychlá instalace

Neomezujte se lepením stojanu na přední sklo, který vám navíc překáží ve výhledu. Pořiďte si takový, kde využijete i místo o němž jste si mysleli, že se využit nedá. Stojan jednoduše umístíte do CD slotu mechaniky v autě. Disponuje velmi snadnou a rychlou instalaci i demontáží pro případ, kdyby jste chtěli využít CD přehrávač. Natáčení držáku různými směry je samozřejmostí. Můžete s ním pohnout nahoru, dolů i do stran a otáčet s ním o 360°. Navíc je přizpůsobitelný pro smartphony a navigace se šířkou 5,8 cm až 8,89 cm. Jistě vás potěší snadná manipulace, ovládání lze zvládnout pouze jednou rukou.

Kód:  MD090e4k
Prod. číslo:  HLCRIO123RT
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13