Obnovit stránku

JEAN PAUL GAULTIER Scandal EdP Set 165 ml

Garance nejlepší ceny
Zlevněno -8 %
2 299,- 2 499,-

JEAN PAUL GAULTIER Scandal EdP Set 165 ml

Hledáte krásný dárek pro charismatickou ženu? Dárkovou sadou JEAN PAUL GAULTIER Scandal EdP Set jí uděláte jistě radost. Set obsahuje parfémovanou vodu, její miniaturní verzi skvělou na cesty a tělové mléko, které navíc pokožku ještě více provoní. U dámské vůně Scandal použil Jean Paul Gaultier nepřehlédnutelný flakon s dámskýma nohama na víčku. Sladká vůně s květinovými podtóny pro odvážné ženy je ideální především na večer a speciální příležitosti. Vsaďte na kouzlo dokonale sladěné sady, která zaručeně zaujme na první pohled.

Klíčové vlastnosti dárkové sady parfémů JEAN PAUL GAULTIER Scandal EdP Set

  • Krásný dárek pro každou ženu
  • Dárková sada obsahuje Scandal EdP, její miniaturní verzi a tělové mléko
  • Nepřehlédnutelný flakon s dámskýma nohama na víčku
  • Dámská sada parfémů Jean Paul Gaultier potěší luxusní vůní
  • Sladká vůně s květinovými podtóny EAN PAUL GAULTIER Scandal je určena pro odvážné ženy
  • Květinová, chypre vůně je ideální především na večer a speciální příležitosti

Květinová, chypre vůně pro odvážné ženy

Parfumérka Daphne Bugey představila tuto vůni v roce 2017 s cílem nabídnout osvěžující nuance namísto nejintenzivnějších vůní a oslovit tak širší publikum. JEAN PAUL GAULTIER Scandal EdP je pro odvážné, aktivní dívky plné energie, trochu rebelské, které hledají vůni pro své každodenní dobrodružství a chtějí ji považovat za součást své identity. Aroma se otevírá osvěžujícím a sladkým akordem mandarinky a krvavého pomeranče, srdce vůně odhaluje ženskost s jasmínem, pomerančovým květem, gardénií, broskví a medem. V pozadí se pak otevírá nejchtivější a hravější část vůně s tóny karamelu, lékořice, pačuli a včelího vosku.

Obsah sady:
EdP 80 ml
EdP 10 ml
Tělové mléko 75 ml

Složení

EDP: ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, EUGENOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5).

Parametry a specifikace

Určení

Určení Dámské

Druh parfémů

Intenzita vůně Parfémovaná voda (EdP)
Hlavní typ vůně Chypre
Země původu Francouzské

Objem

Objem 165 ml
Kód:  KPFJ1014
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8435415085168
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08