Obnovit stránku

Kaprový set Ron Thompson

Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Kaprový set Ron Thompson

Chystáte se na lov kaprů? Využijte výhodné příležitosti nákupu kompletního kaprařského setu značky Ron Thompson. Švédská značka je oblíbená díky své vysoké kvalitě zpracování a výdrži.

Součástí výhodného setu jsou 2 kaprové pruty Ron Thompson Master Carp 3,6 m (12 ft) 2,75 lb, k nim jsou samozřejmě i značkové navijáky BF40 Baitfeeder. Jistě oceníte i vlasec o průměru 0,30 mm, který je vhodný právě na kapry.

O dobrou detekci záběru se postará set hlásičů záběru R.T. Hi-Alert Alarm WL Kit 3+1 včetně praktického kufříku. Nebylo by to komplet bez stabilního rybářského stojanu na tři pruty R.T. Rod Pod Lux 3-Rod se dvěma rohatinkami od firmy Prologic.

Hlavní přednosti

  • Kompletní vybavení na lov kaprů
  • Vše od známé švédské značky Ron Thompson
  • Navíc ideální vlasec na chytání kaprů
  • Sada hlásičů včetně transportního kufříku
Kód:  RYBsa001
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03