Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

PIAZZA DORO Forza, zrnková, 1000g

4,7 69 hodnocení
Garance nejlepší ceny
679,-

PIAZZA DORO Forza, zrnková, 1000g

Každý z nás jistě zná ten okamžik, kdy se cítíte vyčerpaní a bez energie. Nejlepším způsobem jak zlomit tento nedostatek plynoucí z přepracování nebo nedostatku spánku je šálek výborné kávy. Není tajemstvím, že při vypití třeba jen jediného hltu tohoto nápoje se zostřují vaše smysly a vlévá se vám energie zpátky do žil.

Klíčové vlastnosti

  • dominantní chuťové tóny: mléčná čokoláda, nugát
  • podtóny: makadamové ořechy, vlašské ořechy, mandarinky
  • vyrovnaná a lahodná chuť
  • pochází s oblasti centrální Ameriky a Brazílie
  • určeno pro přípravu všech nápojů s espresso základem

Italská receptura

Káva Piazza d´Oro Forza je unikátní italská káva. Je balena do uzavíratelného obalu z kvalitního materiálu, který dokáže udržet kávu čerstvou a voňavou jako při prvním otevření. Jednotlivá zrnka tohoto nápoje byla pražena dle prověřené italské receptury. Kávová zrna Arabica byla nasbírána na pláních Latinské Ameriky, kde se jim dostalo prvotřídní péče. Tato kávová směs je vhodná pro přípravu Ristretta, Cappuccina i Caffé Latté. V jediném šálku najdete silnou chuť prvotřídní kávy, aroma mistrů italské kuchyně a vůni, která vás doslova omámí.

Parametry a specifikace

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy 100 % Arabica
Původ Brazílie
Místo pražení Itálie

Hmotnost

Hmotnost balení 1 000 g
Kód:  KAV0011
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  018-243879
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18