Obnovit stránku

Keen Koven WP W, gargoyle/alaskan blue US 10

Keen Koven WP W, gargoyle/alaskan blue US 10

Komfortní i po milionech kroků! Dámská víceúčelová nízká treková obuv vhodná pro všechna roční období. Svršek z voděodolné kůže, textilní vrstvy a prodyšné membrány KEEN.DRY v kombinaci s hydrofobní podšívkou ze síťoviny si snadno poradí s deštěm i mokrým terénem. Vyjímatelná anatomicky tvarovaná EVA vložka společně s TPU stabilizátorem v patní části a EVA mezipodešví výrazně zvyšují stabilitu i odpružení bot při chůzi. Gumová podrážka se 4 mm hlubokým vzorkem snižuje riziko uklouznutí při chůzi na hladkém povrchu nebo příkrém svahu na minimum.     

Dokonalé obutí na každý trek

  • Multifunkční nízká treková obuv vhodná pro všechna roční období
  • Perfektně odolná proti vlivu vody 
  • Znamenité odpružení díky EVA (materiál z velmi lehkého Ethylen Vinylacetátu) anatomicky tvarované vložky a mezipodešve 
  • Protiskluzové a non - marking zpracování gumové podrážky s 4 mm hlubokým vzorkem
  • TPU stabilizátor v patní části
  • Vysoce kvalitní zpracování od amerického výrobce

KEEN.DRY

Zvenku extrémně nepromokavá, ale za to zevnitř velmi dobře prodyšná. Využívá vlastnosti dané odolnou mikroporézní strukturou membrány s unikátní schopností nevpustit molekuly vody zvenku dovnitř, ale na druhou stranu umožnit jim dostat se bez problémů zevnitř ven.

Non-marking podrážka

Kdyby vás cesta náhodou zavedla do vnitřních prostor, nebo třeba do sportovních hal, není nutné boty zouvat. Podrážka má non-marking úpravu, díky které boty nezanechají na podlahách žádné stopy ani šmouhy! 

Kód:  SPT3859
Prod. číslo:  887194265299
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13