Obnovit stránku

Kela Konvice na čaj AURORA 1.3l

4,5 7 hodnocení
Super cena
929,- Ušetříte 70,-

Kela Konvice na čaj AURORA 1.3l

Čajová konvice Aurora je krásným kouskem, který nesmí chybět v kuchyni žádného milovníka čaje. Krásný elegantní design se hodí na každý stůl a provedení z kvalitního žáruvzdorného skla splňuje všechny požadavky na bezpečnost a snadné použití. Praktická poklička je vyrobena z nerezavějící oceli, stejně jako integrované sítko, které maximálně usnadní přípravu sypaného čaje.

Klíčové vlastnosti konvice na čaj Kela Aurora o objemu 1,3 l

  • Elegantní design
  • Provedení ze žáruvzdorného skla a nerezu
  • Integrované sítko pro snadnou přípravu čaje
  • Konvice Aurora má velký objem

Jedinečná elegance

Skleněné tělo konvičky Aurora má ladné oblé tvary, ze kterých vybíhá ouško ze stejného materiálu. Čistý a prostý design tak přenáší pozornost na drobné detaily, jako je zpracování nerezové pokličky. Právě díky svému neutrálnímu vzhledu se konvička Aurora hodí na každý stůl, ať už plánujete sváteční posezení či poklidný večer ve dvou. Objem 1,3 l pojme dostatečné množství nápoje a poslouží i během dlouhých zimních večerů. Integrované sítko z nerezu usnadňuje přípravu sypaného čaje. Vychutnejte si šálek dobrého čaje s konvičkou Kela Aurora.

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Materiál Sklo, Nerez
Objem 1,3 l
Vlastnosti Sítko, Žáruvzdorné sklo
Kód:  KELCK102
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  KL-16940
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13