Obnovit stránku

Kela Čajová konvička ANCONA nerez 0.6l

1 395,-

Kela Čajová konvička ANCONA nerez 0.6l

Pod názvem ANCONA se skrývá jednoduchá, a přesto působivá konvička na čaj od německého výrobce Kela. Její design působí na první pohled obyčejně, při bližším pohledu však odhalíte krásu jednotlivých detailů. Díky kvalitní nerezové oceli a praktickému integrovanému sítku je konvička Ancona tím pravým pro všechny milovníky čaje.

Klíčové vlastnosti čajové konvice Kela Ancona o objemu 0,9 l

  • Kvalitní provedení z nerezavějící oceli
  • Objem 0,6 l pro dostatečné množství nápoje
  • Praktické sítko oddělí čajovou sedlinu
  • Jednoduchý moderní design

Pro snadnou přípravu čaje

Konvička na čaj Ancona je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, která jí predikuje dlouhou životnost podpořenou kvalitním zpracováním. Objem o velikosti 0,6 l umožňuje připravit dostatečné množství nápoje i pro dlouhé zimní večery. Integrované sítko ve formě košíčku maximálně usnadňuje přípravu sypaného čaje. Ten stačí vsypat do sítka a po předepsané době jej z konvičky jednoduše vyjmout. Konvička Kela Ancona navíc skvěle doplní váš stůl. Co zbývá? Vychutnat si šálek dobrého čaje!

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Materiál Nerez
Objem 0,6 l
Vlastnosti Sítko
Kód:  KELCK104
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  KL-11355
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13