Obnovit stránku

Korbo 124 Turbino

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Korbo 124 Turbino

Stavebnice Korbo 124 Turbino, obsahující 124 stavebních dílků, je určena pro malé i starší konstruktéry, kteří si chtějí postavit svůj vlastní mechanický stroj v krásně sytých barvách. Zakládá si na principu přemýšlení, budování a rozpohybování. Samotné dítě tak vybízí k myšlení a experimentování, protože pouze odpovídající připojení těchto zařízení umožňuje celý projekt rozpohybovat. Prostřednictvím těchto projektů si malí stavebníci rozvíjí i schopnost pochopení používání převodů v mechanice. V základu je možno sestavit 20 projektů, ale fantazii a vynalézavosti dětí se meze nekladou. Vhodná od 4 let.

Klíčové vlastnosti

  • Jednoduché spojování součástek
  • Motiv přemýšlení a expemrimentování
  • Rozvíjení vynalézavosti
  • Pochopení používání převodů v mechanice
  • Rozlišitelné syté barvy
  • 124 součástek v balení
  • Válcové dílky navíc pro vyšší budovy
  • Návod

Samotné stavění

Stavebnice je založena na principu spojování speciálních podstav, ozubených kol, válců, konektorů a pohyblivých čepů, přičemž dochází ke vzájemnému spolupůsobení. Sada obsahuje dohromady 124 kusů součástek. ?Lze s nimi postavit všechny projekty sady 18 Piesek ve větším množství. Větší množství válcových dílků umožňuje stavět např. větrný mlýn, myčku na auta apod.

    Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

    Kód:  HRAif2251
    Prod. číslo:  5906395455058

    Na vašem soukromí nám záleží

    My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

    Více informací
    Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
    P-DC1-WEB02