Automatická vakuovačka potravin Laica VT3119 je výkonným a všestranným zařízením s výkonem 12 l/min pro rychlé a efektivní vakuování různých typů potravin. Nabízí dva režimy svařování - STANDART a STRONG, které vám umožní přizpůsobit proces vakuování podle druhu vakuovaných potravin. Zvládá vakuování i marinování potravin v externích nádobách s funkcí Canister. Funkce Pulse pak poskytuje možnost kontrolovaného vakuování pro jemné a citlivé potraviny, jako jsou ovoce nebo pečivo. V balení naleznete také jednu roli o rozměrech 25 × 600 cm. Laica VT3119 je navržena tak, aby poskytovala spolehlivý výkon s jednoduchým ovládáním.
Vakuovačka Laica VT3119 nabízí výkon 12 l/min, který postačí pro domácí použití, ačkoli odsávání vzduchu může trvat o pár sekund déle ve srovnání s modely s vyšším výkonem. Tato ideální kompaktní vakuovačka přichází s rozšířenou funkcionalitou, včetně funkce CANISTER pro odsávání vzduchu z vakuových dóz hadičkou, která je součástí balení. Součástí balení je také role fólie o rozměru 25 × 600 cm. Přístroj nabízí jak automatický, tak manuální režim, tak lze přizpůsobit vakuování dle potřeby pro suché i vlhké potraviny. Pro křehké a jemné potraviny využijete funkci Pulse Vacuum nebo-li ruční odsávání, při které sami kontrolujete sílu vakua.
S vakuovou svářečkou Laica VT3119 můžete snadno připravit jídla metodou Sous-Vide formou pomalého vaření při nízké teplotě. Stačí maso vakuově zabalit a můžete jej vařit. Tak si zachová svou chuť i šťavnatost. Funkce Canister umožňuje rychlé marinování masa. Vakuum otevře póry masa a umožní marinádě proniknout hlouběji a rychleji. Proces, který by normálně trval až 12 hodin, je díky této funkci dokončen za pouhé 2 hodiny.
Vakuování potravin přináší mnoho výhod, z nichž nejvýznamnější je zachování původní chuti surovin a snížení potravinového odpadu. Tato metoda skladování je ideální pro maso, čerstvé ovoce, zeleninu, tekuté polévky, omáčky i hotová jídla. Vakuové balení chrání potraviny v mrazáku před námrazou a zachovává jejich kvalitu. Odstraněním vzduchu z obalů se také snižuje riziko oxidace, růstu plísní a množení bakterií. Díky vakuování si můžete užívat čerstvé a chutné potraviny po delší dobu.
Dvě možnosti sváru pro suché i mokré potraviny:
Kód: | LAIVA203 |
Záruka: | 24 měsíců |
Odkazy: | Stránky výrobce |
Informace o výrobci |
Laica S.p.A., Viale del lavoro, 10 – Fraz. Ponte, 36048 Barbarano Mossano (VI) – Italy +39 0444/795314 [email protected] |