Obnovit stránku

Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

4,4 44 hodnocení
Garance nejlepší ceny
6 990,-

Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Pomocník, který vás zbaví neoblíbeného vysávání a vytírání – to je robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB. Vysávání a vytírání probíhá automaticky ve 3 volitelných intenzitách. Vysavač na jedno nabití vydrží v provozu až 120 minut a uklidí až 120 m2. Vysavač lze spárovat s chytrým telefonem a ovládat prostřednictvím aplikace. Automaticky pak vygeneruje mapu prostoru, který uklízí zcela sám. Úklid si naplánujete na konkrétní čas a v aplikaci můžete zkontrolovat i stav filtru a příslušenství. K dispozici je 6 úklidových módů, díky kterým si vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB poradí se všemi druhy povrchů. Senzor proti pádu ze schodů i nárazu pak zajistí maximální bezpečnost. Součástí balení vysavače Lauben Robot Vacuum 26BB je univerzální kartáč pro sběr vlasů, prachu a drobných nečistot. Boční kartáče bez problému uklidí i v rozích, podél zdí a na dalších těžko dostupných místech.

Lauben Robot Vacuum 26BB pro spolehlivý úklid celé domácnosi

Vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB spolehlivě vyčistí všechny druhy povrchů i těžko přístupné rohy a zákoutí. Navíc díky své nízké výšce uklidí i pod nábytkem a vy tak může šetřit vaše záda. Magnetickým páskem, který je součástí balení, snadno ohraničíte zónu bytu, kam vysavač nemůže. Díky 2 senzorům je vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB šetrný k sobě i vašemu vybavení. Díky gyroskopické navigaci vysavač uklízí automaticky bez vaší pomoci. Když je hotovo, vysavač sám zajede zpět do nabíjecí stanice. Lauben Robot Vacuum 26BB lze ovládat pomocí dálkového ovladače, případně pomocí praktické mobilní aplikace.

Jednoduché ovládání a pohodlná údržba vysavače Lauben Robot Vacuum 26BB 

Kromě chytrého telefonu a speciální aplikace lze robota Lauben Robot Vacuum 26BB ovládat i dálkovým ovladačem. Po úklidu jednoduše vyprázdníte prachový zásobník a očistíte mopovou textilii, takže není zapotřebí použití sáčků. Po skončení úklidu se vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB sám vrací na dobíjecí základnu, kde se automaticky nabije k dalšímu použití. Senzory proti pádu ze schodů a proti nárazu brání poškození vysavače i nábytku. Balení obsahuje magnetickou pásku, 4 náhradní boční kartáče, 2 mopové textilie a HEPA filtr. Ovládání vysavače je vysvětleno pomocí video tutoriálu, na který odkazuje přiložený QR kód.

Aplikace Lauben Robot Vacuum pro chytré telefony

K vysavači Lauben Robot Vacuum 26BB získáte zdarma i mobilní aplikaci Lauben Robot Vacuum, díky které budete mít vše pod kontrolou. Je dostupná jak v češtině, tak i angličtině a němčině. Vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB při prvním průjezdu bytem nebo domem vytvoří podrobnou mapu, podle které si pak sám připraví trasu úklidu. Jakmile se pustí do práce, lze přes aplikaci sledovat jeho stav. Pokud však není po ruce telefon, je možné spustit vysavač ručně jedním tlačítkem, nebo jej ovládat přes dálkové ovládání.

6 úklidových módů vysavače Lauben Robot Vacuum 26BB

Vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB nabízí 6 úklidových režimů, které lze jednoduše zvolit pomocí dálkového ovladače. K dispozici je Automatický režim pro běžný každodenní úklid. Vysavač se přizpůsobí prostředí, pohybuje se automaticky a nepotřebuje vaší asistenci. Další je mód Podél stěn, při kterém vysavač uklízí v bezprostředním okolí stěn. S módem Oblast můžete uklízet konkrétní místa o velikosti 2×2 metry, kde je velká koncentrace nečistot. varianta Náhodný je ideální pro úklid většího prostoru bez překážek. Robot se bude opakovaně vracet sem a tam a postupně uklidí celý prostor. Mód Intenzivní se skvěle hodí pro oblasti s častějším výskytem nečistot (předsíň, kuchyně). Robot se pohybuje ve tvaru spirály, aby zachytil všechny nečistoty a uklízí delší dobu na jednom místě. K dispozici je rovněž Pohotovostní režim.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Nastavení zakázané oblasti

Součástí balení vysavače Lauben Robot Vacuum 26BB je magnetický pásek, kterým můžete jednoduše ohraničit prostory, kam vysavač nemá jezdit. Zařízení pásky vnímá jako virtuální zeď a nepojede za ně.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Lauben Robot Vacuum 26BB je specialistou na zvířecí chlupy a alergie

Speciální HEPA filtr, který zachytí částice do velikosti 0,1 - 0,3 mikrometrů, zbaví váš domov všech alergenů a prach.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Umělá inteligence s gyronavigací

Nejlepší a nejpokročilejší navigace v dané třídě znamená, že si robot Lauben Robot Vacuum 26BB poradí s mnohými překážkami i situacemi. Můžete se spolehnout, že úklid vždy dokončí.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Vysavač s chytrou aplikací v CZ, DE a EN

Díky chytré aplikaci které budete mít vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB vždy pod kontrolou. K dispozici je 6 úklidových módů pro každou situaci: Automatický, Podél stěn, Oblast, Náhodný, Intenzivní a Pohotovostní.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Technologie FloorSafe ochrání citlivé podlahy

S vysavačem Lauben Robot Vacuum 26BB se nemusíte bát vytírat ani choulostivé dřevěné povrchy. Veškeré typy povrchů podlah totiž zařízení zvládne díky 3 intenzitám vysávání a vytírání. Zároveň mu nevadí ani rozlitá káva nebo skvrny od bláta.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Lauben Robot Vacuum 26BB umožní pohodlné plánování

Díky nastavitelnému časovači si můžete úklid s vysavačem Lauben Robot Vacuum 26BB naplánovat klidně i na dobu, kdy nejste doma. Budete se tak vždy vracet do čistého.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Senzor proti pádu a proti nárazu

O vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB ani nábytek se nemusíte bát. Má dva senzory, proti pádu ze schodů a nárazu, při detekci překážky se automaticky zpomalí.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Nízká hlučnost vysavače Lauben

Vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB neruší při úklidu. Jeho maximální hlučnost je 62 dB a vybrat si můžete z více různě hlučných intenzit.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Robotický vysavač s automatickým dobíjením

Při indikaci nízkého stavu baterie se Lauben Robot Vacuum 26BB sám vrátí dobít do základny a následně pokračuje tam, kde přestal.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Vysavač zvládne přejet 1,5cm prahy

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB si bez problému poradí s prahy ve vaší domácnosti. Dostane se dokonce pod 8 cm vysoký nábytek.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Lauben Robot s praktickým videonávodem

Žádné složité manuály a nesrozumitelné pokyny. Pomocí praktického videomanuálu robota Lauben Robot Vacuum 26BB hravě zprovozníte.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Dostupné náhradní díly a servis

Dostupnost náhradních kartáčů a filtrů nebo bezproblémový nákup nové baterie dělají z robota Lauben Robot Vacuum 26BB dlouhodobého domácího společníka.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Dálkový ovladač a ovládání bez aplikace

Většinu funkcí vysavače Lauben Robot Vacuum 26BB zvládnete ovládat i přiloženým dálkovým ovladačem. Například nastavení plánovače úklidu, navigaci na místo a změnu režimu. Nemusíte tak hned shánět a nastavovat smartphone.

Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Robotický vysavač s podporou Google Home a Alexa

Snadné propojení vysavače Lauben Robot Vacuum 26BB se zbytkem chytré domácnosti.

Parametry a specifikace

Určení

Určení Pro alergiky, Na zvířecí chlupy
Typ úklidu Vytírání, Mokré čištění, Suché čištění

Specifické vlastnosti

Způsob navigace Gyroskopická
Počet bočních kartáčů 2
Překonání překážky do výšky 1 cm
Funkce Automatické dobíjení, Senzor proti nárazu, Vysátí více místností, Senzor proti pádu ze schodů, Funkce odloženého úklidu, Česky mluvící

Vlastnosti

Typ ovládání Mobilní aplikace
Vlastnosti Dálkové ovládání, Regulace výkonu

Typ povrchu

Typ povrchu Všechny druhy podlah, Koberce, Tvrdé podlahy, Lino, Dřevěné podlahy, Plovoucí podlahy

Napájení

Typ napájení Aku
Typ baterie Li-ion
Doba nabíjení 6 h
Doba provozu 120 min
Kapacita baterie 2 600 mAh

Typ vysavače

Typ vysavače Robotický

Výbava a příslušenství

Nabíjecí výbava Nabíjecí adaptér, Nabíjecí stanice
Kartáče Boční
Další příslušenství Mopovací textílie, Zásobník na nečistoty pro vysávání, Magnetická páska, Nástroj pro čištění kartáčů a filtrů

Filtry

Typ filtru HEPA filtr, Omyvatelný filtr

Hlučnost

Hlučnost 62 dB

Rozměry a hmotnost

Šířka 33 cm
Výška 7,7 cm
Hloubka 33 cm
Hmotnost 3 kg

Barva

Barva Černá

Typ zásuvky

Země Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LAURV296
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  4260645680296
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02