Obnovit stránku

Lednice HISENSE

Lednice Hisense

Lednice Hisense

Hledáte novou ledničku s moderním designem, vysokou užitnou hodnotou a výhodnou cenou? Právě jste našli – lednice Hisense. Vybírejte z širokého portfolia od amerických lednic, přes kombinované lednice s mrazákem až po speciální Multidoor lednice Hisense. Ledničky Hisense jsou vždy vyvíjeny s důrazem na ekonomiku provozu a na špičkovou energetickou účinnost.

Multidoor lednice Hisense

Multidoor lednice Hisense

Vybírat si můžete ze čtyřdveřových modelů a pak také z modelů se dvěma dveřmi a šuplíkem. Multidoor ledničky Hisense splňují ty nejnáročnější požadavky na vnitřní prostor. Nejprostornější model má objem neskutečných 609 l. Samozřejmostí je spolehlivý invertorový kompresor, technologie Total NoFrost a moderní design v Pure Flat provedení. Některé modely Multidoor lednice Hisense disponují funkcí Triple Zone, která umožňuje výrazně více možnosti regulace teploty.

Americká lednice Hisense: Side-by-side lednice

Americké lednice Hisense nabízí bezkonkurenční kapacitu vnitřního prostoru. Určitě vás zaujme moderní design s Pure Flat provedením, díky kterému se americké lednice Hisense vejdou do většiny kuchyní. Samozřejmostí je vynikající ekonomika provozu o nejúspornější energetické třídě, technologie Total NoFrost nebo kvalitní LED displeje u série lednic RS650 a RS694.

Americká lednice Hisense: Side-by-side lednice
Kombinované lednice Hisense

Kombinované lednice Hisense

Hledáte do domácnosti univerzální kombinovanou lednici? Mrkněte na široký výběr kombinovaných chladniček Hisense. Zvolit si můžete dle energetické třídy, velikosti vnitřního prostoru, výšky a barvy. Jistě oceníte hloubku do 60 cm a to včetně dvou metrových modelů. Vejdou se doslova do každé kuchyně. Kombinované lednice Hisense se vyznačují velmi nízkou hlučností (37-39 db) a také technologií Total NoFrost, která zabraňuje tvorbě ledu a námrazy.

Malé lednice Hisense

Hledáte výkonnou lednici s kompaktními rozměry, která je zároveň napěchovaná funkcemi? Malé lednice Hisense jistě budou vaším favoritem. Díky malým rozměrům se dokonale hodí do kanceláře, studentského pokoje, do baru nebo jako menší doplňková chladnička s prostorem navíc. Příjemným bonusem je také velice úsporný provoz a nízká hlučnost.

Malé lednice Hisense
Vše z 69

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02