Obnovit stránku

Lenovo IdeaPad G70-35

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Lenovo IdeaPad G70-35

Nadprůměrně vybavený notebook Lenovo IdeaPad G70 v sobě ukrývá moderní hardware a nadupanou výbavu. Pod elegantním víkem se nachází velký displej.  V těle notebooku se ukrývá kvalitní ergonomická klávesnice a skvělé reproduktory. 

Klíčové vlastnosti

  • Výkonný procesor a grafická karta 
  • Bleskové USB

Skvělý procesor

Pod povrchem se ukrývá výkonný procesor , který si hravě poradí s každou výzvou, kterou před něj postavíte. I přes vysoký výkon si uchovává nízkou spotřebu. Procesor spolupracuje s bleskurychlou pamětí, která se postará o svižnou odezvu systému a minimální prodlevu. 

Výborná výbava

Základem skvělého notebooku je jistě displej. Tento panel nabídne rychlou odezvu a díky lesklému provedení jasné a saturované barvy. Vaše data můžete ukládat na velký pevný disk. 

Kód:  NT378a8fNAD
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14