Obnovit stránku

Pánve Tefal

Pánve Tefal

Pánve Tefal

Pánve Tefal

Indikátor ideálního začátku pro perfektní propečení

Začátek opékání při správné teplotě je klíčem k chutným výsledkům vaření: rovnoměrné propečení a perfektní textura. Thermo-Signal zbarvený do červena značí, že je pánev Tefal připravena na opékání, takže žádné další tipování! Každé vaše vaření se promění v úspěch.

Nejlepší nepřilnavý povrch s úpravou proti poškrábání

Nepřilnavé povrchy Tefal Titanium zaručí ultra odolný výkon, který zabrání přilnutí ingrediencí k pánví, zachová texturu a zvýrazní chuť připravovaného pokrmu.

Pánev Tefal
Pánve Tefal

Nová exkluzivní technologie Thermo-Fusion Plus

Exkluzivní inovace, která má o 2 cm širší indukční disk (v porovnání s předešlou řadou Tefal Expertise), která poskytuje rychlejší vaření. V kombinaci s extra silým dnem, Thermo-Fusion Plus zajišťuje vyrovnané rozložení tepla pro rovnoměrné vaření. To znamená žádná horká místa a připalování.

100 % bezpečná povrchová úprava

Zaručujeme vám 100 % bezpečné použití pánví Tefal. Nepřilnavé povrchy Tefal neobsahují PFOA, olovo ani kadmium.

Pánve Tefal
Upřesnit parametry
170 položek

Pánve Tefal

V kategorii Pánve Tefal máme právě teď na Alza.cz celkem 170 produktů.

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13