Obnovit stránku

Little Tikes Vodní stůl továrna na vodotrysky

4,9 7 hodnocení
1 749,-

Little Tikes Vodní stůl továrna na vodotrysky

S barevným plastovým stolem si děti užijí mnoho zábavy. Stůl nabízí spoustu možností a díky vyměnitelným trubičkám a koncovkám umožňuje dětem poznávat základy fyziky interaktivním a zábavným způsobem. Hračka je vhodná pro děti od 2 do 5 let.

Klíčové vlastnosti

  • mnoho herních možností
  • vyměnitelné trubky a koncovky
  • děti poznávají základy fyziky zábavným a interaktivním způsobem
  • balení obsahuje různé doplňky
  • vhodné pro děti od 2 do 5 let

Mnoho zábavných funkcí

Pomocí vodní pumpy lze naplnit věž, ze které pak voda stéká do fontán. Děti mohou vodu nasměrovat do jakékoliv ze tří fontán na herním stolku. Trubky se dají přestavět a zakončit různými kohoutky. Balení obsahuje celou řadu doplňků, například trubky, lodičku, trychtýř a nádobu na vodu.

Little Tikes

Little Tikes je značka vyrábějící kvalitní značkové hračky nejen na zahradu. Specializuje se mimo jiné na hračky pro miminka, batolata či předškolní děti. Ať už se jedná o hračky pro nejmenší děti, chodítka, odstrkovadla, prolézačky, skluzavky či zahradní domečky, značka Little Tikes garantuje vysokou kvalitu, bezpečnost a rozvoj dětské představivosti.

Rozměry

75 × 75 × 95 cm

Parametry a specifikace

Co musíte vědět

Určení Pro kohokoliv
Vhodné od 2 let

Vlastnosti

Vlastnosti Skládací, S čerpadlem
Typ Vodní stanice
Materiál Plast

Typ stolku

Typ stolku Vodní
Kód:  SPTsc1291
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  50743642296
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04