Obnovit stránku

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 CZ

4,8 31 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 CZ

Podsvícené klávesy

Podsvícené klávesy vyleptané laserem

Snadno pište při špatném osvětlení - nebo dokonce i po tmě. Podsvícení zajišťuje, že klávesy jsou ostré, jasné a vždy snadno čitelné při jakémkoli osvětlení. Podsvíceny jsou pouze klávesy se znaky, takže vidíte přesně to, co potřebujete, aniž by docházelo k odvádění pozornosti.

Detekce přiblížení rukou

Detekce přiblížení rukou

Pohybový senzor detekuje přítomnost vašich rukou, jakmile se přiblíží ke klávesnici, a zapne či vypne podsvícení za účelem úspory energie, když právě nepíšete.

Vylepšená správa napájení

Vylepšená správa napájení

Vypínač napájení na pravém panelu vám pomůže šetřit energii, když klávesnici právě nepoužíváte. K dispozici je také indikátor baterie, který se rozsvítí červeně, když klávesnici dochází energie, nebo zeleně, když se klávesnice nabíjí.


Klávesnice z leštěného hliníku

Díky elegantnímu tvaru a nízkoprofilovým klávesám představuje tato tenká klávesnice elegantní doplněk vašeho pracovního prostoru. Klávesnice využívá technologii Bluetooth, a proto umožňuje snadné spárování nejen s PC, ale také s telefony a tablety

Klávesnice z leštěného hliníku

Pohodlné dobíjení přes USB

Pohodlné dobíjení přes USB

Zapomeňte na výměny baterií. Díky funkci dobíjení přes USB vám už nikdy nedojde energie. Snadno nabijte vaši klávesnici pomocí praktického kabelu USB, a pokračujte v práci. Vychutnáte si energii po dobu od 10 dní až po jeden rok, v závislosti na intenzitě podsvícení a času stráveném psaním.

Parametry a specifikace

Připojení

Připojení Bezdrátová
Rozhraní Bluetooth

Uspořádání (Layout)

Lokalizace Česká
Typ kláves Chiclet
Enter Dvouřádkový úzký
Backspace Široký
Levý shift Úzký
Kurzorové šipky Úzké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvícené klávesy

Barva

Barva Černá

Rozměry

Šířka 29 cm (290 mm)
Výška 1,2 cm (12 mm)
Kód:  MC050c33
Prod. číslo:  920-004317
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14